Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Mind Departure & The Sieves live @ Ρομάντσο

Mind Departure & The Sieves live @ Ρομάντσο

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015, οι Mind Departure παίζουν ζωντανά στο Ρομάντσο. Μαζί τους οι  The Sieves που θα ανοίξουν τη βραδιά. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.00.

 

Mind Departure

Οι Mind Departure είναι ένα αγγλόφωνο alternative rock συγκρότημα από την Αθήνα και δημιουργήθηκαν το 2009 από τον Χρήστο (κιθάρα) και τον Κριστιάν (μπάσο). Ο Δημήτρης (φωνητικά) και ο Νίκος (drums) μπήκαν στην μπάντα αργότερα, το 2011.

Από τότε σαν Mind Departure, έχουν εμφανιστεί σε πολλές μεγάλες σκηνές και φεστιβάλ, ενώ επίσης έχουν δεχτεί πολύ καλές κριτικές από διάφορους μουσικούς αλλά και παραγωγούς της βιομηχανίας της μουσικής.

Τέλος με την προσθήκη των visual projections στο live show, φροντίζουν η κάθε παράσταση να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για το κοινό. Το πρώτο τους EP, το οποίο είναι ανεξάρτητη παραγωγή, περιέχει τα 5 από τα 11 κομμάτια τους και κυκλοφόρησε στις αρχές του 2014. Το πρώτο τους album αναμένεται μέσα στο 2015.

 

MindDeparture: Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται κανείς όταν το μυαλό του είναι απελευθερωμένο από οποιαδήποτε δέσμευση του επιβάλει το νοητό περιβάλλον που η ανθρωπότητα έχει ορίσει. Βγάζουμε το μυαλό μας από το κουτί, σπάμε τους κανόνες και τους νόμους της λογικής, βλέπουμε και ζούμε τον κόσμο μας με την δική μας αλήθεια.

 

The Sieves

Η μουσική αφετηρία για τους The Sieves ξεκίνησε στις αρχές του 2014, γυρνώντας από το Λονδίνο και γράφοντας καινούργιο υλικό. Ο Γιώργος Πιαδίτης πλαισιώνει το δικό του καινούργιο σχήμα με indie,rock,alternative ηχοχρώματα και διάθεση, ο Κωστής Παπαγιαννόπουλος στο μπάσο , ο Λάζαρος Καγκελίδης στην κιθάρα, ο Νίκος Μανάτος στα τύμπανα και ο Κωνσταντίνος Τζιαβός στην φωνή συνυπογράφουν και αυτοί το καινούργιο μουσικό τους ξεκίνημα. Η μπάντα δραστηριοποιείται μουσικά στην Αθήνα και πρόσφατα ξεκίνησαν διαδικτυακά το release των καινούργιων κομματιών τους και τις live εμφανίσεις τους.

Σχετικές ειδήσεις
Συγκατοίκηση: η συναυλία των Κ. Βήτα και ARTéfacts κυκλοφορεί σε LP και CD
16.09.2016 11:40
Mια μεγάλη ρετροσπεκτίβα στη μουσική του K. BHTA από χαρισματικούς μουσικούς που παίζουν τη μουσική που αγαπούν. Κυκλοφορεί σε LP & CD και ψηφιακές πλατφόρμες (i-tunes, Spotify, κλπ) στις 28.9.2016.
Οι Mind Vibes live στο Faust
18.05.2016 15:20
Το Faust υποδέχεται live τους Mind Vibes την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016.
BLNK invites you to PLAY @ Ρομάντσο
06.05.2016 15:34
Παρατηρώντας το παιχνίδι και την επίδραση αυτού στη ζωή του ανθρώπου, η ομάδα BLNK αντιλαμβάνεται το clubbing ως μια μορφή ενήλικου παιχνιδιού και δημιουργεί μια κατάσταση στην οποία παντρεύει την τέχνη με την rave κουλτούρα, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο.
ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο
20.04.2016 15:28
Ο Kareem Kalokoh και ο Joseph των ATH KIDS συναντούν τους MCMXC την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο με σκοπό να παρουσιάσουν ένα live και ένα DJ set, τα οποία θα μας δείξουν τη φρέσκια μουσική πλευρά της πόλης.
Οι M.A.t.E. παρουσιάζουν το Transitions live στο Ρομάντσο
05.04.2016 09:56
Το Σάββατο 16 Απριλίου οι M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge θα παρουσιάσουν ζωντανά, για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, το νέο τους δίσκο με τίτλο "Transitions", στο Ρομάντσο.