Η Art and media zone Α.Μ.Κ.Ε  παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση με τίτλο Game Over της Έφης Μεράβογλου από τις 22 Ιανουαρίου 2015 στο θέατρο Altera Pars.

Το έργο ξεκινά στην Γαλλία του 2055 με αρκετές αλλαγές στο περιβάλλον , στην βιωσιμότητα αλλά  και σε επιστημονικά επιτεύγματα παρανοϊκών ανθρώπων. Μια ομάδα επιστημόνων ξεκινούν πειράματα με στόχο τον έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου και την ολοκλήρωση ενός φασιστικού και διεστραμμένου καθεστώτος . Οι ήρωες του Game Over άλλοτε είναι οι κύριοι παίχτες ενός καλοστημένου παιχνιδιού και άλλοτε πιόνια! Το σχέδιο ξεκινά το 2040 όταν ο κυβερνήτης Stalker ζητά απο μια ομάδα επιστημόνων ένα πείραμα όπου θα μπορέσει να καθηλώσει τον λαό, να τον υποτάξει και να εργάζεται 22 ώρες , με ελευθερία ύπνου 120 λεπτά.

Το Game Over είναι ένα δυνατό παιχνίδι μυαλού με κινηματογραφική ματιά . 15 Ηθοποιοί επί σκηνής , με αρκετή κινησιολογία και δράση.

Πάντα χρειάζεται ένας ήρωας που θα αποφασίσει για όλους. 

Παίζουν:

Ισαβέλλα Αναστασίου, Διονύσης Νικολόπουλος, Έλενα Μαμασούκα, Σπύρος Παζιώτης, Μάνος Παπαδάς, Αγγελική Παρδαλίδου, Ευγενία Λούλου, Μαρίνα Ντόβα, Χρήστος Κατσουλιέρης, Λένα Σταμέλου, Αριστέα Ανύση, Ανδριάνα Σταυριδοπούλου, Άκης Κουμπής, Λυδία Καινούργιου.

Κείμενο-σκηνοθεσία- Μουσική Επιμέλεια: Μεράβογλου Έφη

Βοηθός σκηνοθέτη: Έλενα Μαμασούκα

Κινησιολογία-Χορογραφίες: Ξανθή Αθανασοπούλου

Σχεδιασμός φωτισμών: Βασίλης Κλωτσοτήρας

Φωτογραφίες: Νικολέττα Γιαννούλη

Ηχογραφημένη φωνή εισόδου: Eli Harris

Είδος: Φαντασίας

Δημόσιες Σχέσεις: Γιώργος Κάλτσας, Χρύσα Κοκκίνου, Ελπίδα Μηναδάκη

Παραγωγή : Art and Media Zone