Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Active Member live

Active Member live
Οι Active Member επιστρέφουν στην Αθήνα για δύο συναυλίες στο Gagarin όπου θα παρουσιάσουν το πρώτο νέο Εp από το σύνολο των 6 Ep που θα κυκλοφορήσουν σταδιακά προκειμένου να ολοκληρωθεί το νέο τους album με τίτλο Απ\' της φτιάξης μας τα λάθια

Πρόκειται για ένα πειραματικό project που πρώτη φορά δοκιμάζεται, προκειμένου ο δίσκος τους να έχει έντονο το άρωμα και τις μνήμες από τις στιγμές των ημερών που έρχονται.  Επίσης, τα τραγούδια αυτά θα τα διαθέτουν δωρεάν για download από την επίσημη ιστοσελίδα τους την ίδια ημέρα που θα κυκλοφορεί και το κάθε Ep.

Για τις δύο βραδιές στο Gagarin ετοιμάζουν διαφορετικό πρόγραμμα , προκειμένου να ακουστούν όσο το δυνατόν περισσότερα τραγούδια γίνεται από την δεκαπεντάχρονη πορεία τους. O B.D.Foxmoor και η Sadahzinia  θα παρουσιάσουν όλα τα καινούρια τραγούδια αλλά παράλληλα θα πειράξουν παλιότερα τραγούδια τους με unplugged εκτελέσεις και διαφορετικές μίξεις. Μαζί τους στη σκηνή θα βρίσκεται ο Jamoan (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), ο Ghostnote (πλήκτρα και samples) και ο Dj Moya

Το live θα πλαισιώνεται και από πλούσιο νέο οπτικό υλικό σε οθόνες  που θα κυλάει συγχρονισμένα με το live!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συναντά τον B. D. Foxmoor στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
09.11.2016 17:02
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο B. D. Foxmoor (Active Member) θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, για να παρουσιάσουν τρεις μουσικές βραδιές με τίτλο Παραπόρτι.
Sadahzinia of Active Member  live στο Κremlino
31.10.2016 13:11
To Kremlino stage ανοίγει την πόρτα του στα παιδιά της lowbap σκηνής, φιλοξενώντας μια σειρά από συναυλίες σε τακτή χρονική βάση και ελεύθερη είσοδο. Κι επειδή στο lowbap προηγούνται πάντα οι κυρίες… στην πρώτη βραδιά θα φιλοξενηθεί η Sadahzinia.
Οι Testament live στο Gagarin 205
01.07.2016 15:42
Οι Testament επιστρέφουν στην Ελλάδα για μία συναυλία στο Gagarin 205, την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016.
Παύλος Παυλίδης και Β – Movies live με παρουσίαση δίσκου στο Gagarin 205
07.03.2016 13:28
Ο Παύλος Παυλίδης και οι Β – Movies επιστρέφουν στο Gagarin 205, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, για να παρουσιάσουν το καινούριο τους album "Μια πυρκαγιά σ' ένα σπιρτόκουτο”, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Inner ear!
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή live στο club του Μύλου
23.02.2016 12:40
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή επιστρέφουν στο Club του ΜΥΛΟΥ, στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, όπου θα παρουσιάσουν τα τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο, με τίτλο “TO BE SAFE”, αλλά και τραγούδια απ΄όλο τον κόσμο.