Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Χριστούγεννα με μιούζικαλ στο Τσάι στη Σαχάρα

Χριστούγεννα με μιούζικαλ στο Τσάι στη Σαχάρα

Ο Αναστάσης Δεληγιάννης, μετρ στο είδος του μιούζικαλ (μετά από τις συνεργασίες του με μεγάλες κυρίες του είδους) μας υποδέχεται στο Τσάι στη Σαχάρα την Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014, για μια αναδρομή στο παγκόσμιο θεατρικό ρεπερτόριο μέσα από μιούζικαλ μεγάλων δημιουργών του εξωτερικού …για να φτάσει μέχρι τη Μαίρη Λίντα και το Χιώτη.

 

Μια βραδιά αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο και τα μεγάλα ελληνικά ερωτικά τραγούδια, μα και στις μελωδίες απ τα μιούζικαλ του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

 

Ένα πρόγραμμα με κέφι και ερωτισμό..

Ένα πρόγραμμα για όλους και για όλα τα γούστα από το ελαφρολαϊκό τραγούδι μέχρι τα μιούζικαλ του Μπρόντγουαίη.

 

Τραγούδι : Αναστάσης Δεληγιάννης

Πιάνο:   Αλέξανδρος Μπαζάνης

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Κατσαρός στον Ιανό
14.02.2017 14:19
Ο Γιώργος Κατσαρός με το σαξόφωνό του και την ορχήστρα του ανεβαίνει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ για πρώτη φορά, για να μας ταξιδέψει με τη μουσική του από το μιούζικαλ στο λαϊκό τραγούδι.
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Gazarte!
23.12.2016 17:32
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το gazarte, ο αγαπημένος χώρος της πόλης, φοράει το γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με εκλεπτυσμένο menu, απογειωτικά cocktails, ζεστασιά, χαμόγελα, πολλή μουσική και αστραφτερές παρουσίες!
Folies de cabaret: Μουσική παράσταση στον Αυλητή Art
21.12.2016 15:47
Πέντε βραδιές μουσικού θεάτρου με μελωδίες από τα πιο γνωστά μιούζικαλ θα μας ταξιδέψουν στην εποχή του cabaret, από την ποτοαπαγόρευση μέχρι τα φημισμένα night clubs και τις λαμπερές βραδιές τζαζ του Μεσοπολέμου.
 Legenda, ένα μιούζικαλ από τον Remi and the road στο Χυτήριο
08.11.2016 16:41
Η παράσταση "Legenda" είναι ένα μιούζικαλ που περιγράφει τη διαδρομή ενός μουσικού του δρόμου ανάμεσα σε πόλεις της Ευρώπης. Ο δρόμος είναι γεμάτος εμπόδια, κακουχίες, εμπνεύσεις, μούσες, γνωριμίες και ένα πρόσωπο-πυξίδα στον τελικό προορισμό!
Το West Side Story από την Kαμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
22.06.2016 10:32
Η Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και ο καλλιτεχνικος της διευθυντής Γιώργος Πέτρου, παρουσιάζουν σε μια νέα, εντυπωσιακή παραγωγή, το διασημότερο μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway: το West side Story.