Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Χριστούγεννα με μιούζικαλ στο Τσάι στη Σαχάρα

Χριστούγεννα με μιούζικαλ στο Τσάι στη Σαχάρα

Ο Αναστάσης Δεληγιάννης, μετρ στο είδος του μιούζικαλ (μετά από τις συνεργασίες του με μεγάλες κυρίες του είδους) μας υποδέχεται στο Τσάι στη Σαχάρα την Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014, για μια αναδρομή στο παγκόσμιο θεατρικό ρεπερτόριο μέσα από μιούζικαλ μεγάλων δημιουργών του εξωτερικού …για να φτάσει μέχρι τη Μαίρη Λίντα και το Χιώτη.

 

Μια βραδιά αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο και τα μεγάλα ελληνικά ερωτικά τραγούδια, μα και στις μελωδίες απ τα μιούζικαλ του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

 

Ένα πρόγραμμα με κέφι και ερωτισμό..

Ένα πρόγραμμα για όλους και για όλα τα γούστα από το ελαφρολαϊκό τραγούδι μέχρι τα μιούζικαλ του Μπρόντγουαίη.

 

Τραγούδι : Αναστάσης Δεληγιάννης

Πιάνο:   Αλέξανδρος Μπαζάνης

Σχετικές ειδήσεις
05.12.2016 16:41
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης γιορτάζει τα Χριστούγεννα με κλασική μουσική και κλασικό κινηματογράφο! Σε συνέχεια των συναυλιών Μπαρόκ και των παραστάσεων για τον συνθέτη Claude Debussy, φέτος τα Χριστούγεννα στο Θέατρο του Ιδρύματος θα έχουν χαρακτήρα ρωσικό.
 Legenda, ένα μιούζικαλ από τον Remi and the road στο Χυτήριο
08.11.2016 16:41
Η παράσταση "Legenda" είναι ένα μιούζικαλ που περιγράφει τη διαδρομή ενός μουσικού του δρόμου ανάμεσα σε πόλεις της Ευρώπης. Ο δρόμος είναι γεμάτος εμπόδια, κακουχίες, εμπνεύσεις, μούσες, γνωριμίες και ένα πρόσωπο-πυξίδα στον τελικό προορισμό!
Το West Side Story από την Kαμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
22.06.2016 10:32
Η Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και ο καλλιτεχνικος της διευθυντής Γιώργος Πέτρου, παρουσιάζουν σε μια νέα, εντυπωσιακή παραγωγή, το διασημότερο μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway: το West side Story.
Χριστούγεννα στον Κινηματογράφο με τους Cinema Paradiso Project στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
24.12.2015 16:44
Το σινεμά είναι η πηγή της έμπνευσης τους. Τα Χριστούγεννα είναι η αφορμή της νέας εμφάνισης των Cinema Paradiso Project στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015.
Χριστούγεννα με τους Trashformers @ Fuzz!
22.12.2015 15:47
Την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015, το Fuzz υποδέχεται τους Trashformers για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα!