Μία μοναδική συναυλία έρχεται να δώσει ρυθμό και κέφι  στο κέντρο της Αθήνας,  στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων. Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, στις 12.00 το μεσημέρι, στην Πλατεία Συντάγματος, το τζαζ μουσικό σύνολο του Δήμου Αθηναίων, Big Band συμπράττει με τη νέα, ξεχωριστή καλλιτέχνιδα Θωμαή Απέργη της Panik Records, για μία μουσική παράσταση γεμάτη jazz, soul και funky ήχους, αλλά και μουσικές διαδρομές έκπληξη, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. 

Η συμμετοχή της εκρηκτικής Θωμαής Απέργη στη συναυλία αναμένεται να συμπληρώσει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο το ρεπερτόριο της Big Band, που περιλαμβάνει ιστορικές συνθέσεις και ενορχηστρώσεις των πρωτοπόρων δημιουργών της μουσικής φιλολογίας για σύνολο Big Band, καθώς και έργα της σύγχρονης τζαζ και συνθέσεις Ελλήνων δημιουργών.

Η ιδιαίτερη φωνή της και το μεσογειακό ταμπεραμέντο της σε συνδυασμό με την υψηλή δεξιοτεχνία των σολίστ της Big Band στον τζαζ αυτοσχεδιασμό, αποτελούν μια εκρηκτική σύμπραξη ερμηνείας, ήχου και μουσικής κατάρτισης. 

Θωμαή Απέργη

Μια νέα ξεχωριστή καλλιτέχνιδα, με μεσογειακό ταμπεραμέντο και καταγωγή από το νησί της Τήνου. Η ιδιαίτερη φωνή της και οι επιρροές της στη μουσική την έκαναν να στραφεί στη εξερεύνηση της smooth jazz, της χορευτικής bossa nova, downtempo electronica, funk, soul, jazz μουσικής και να ερμηνεύει τραγούδια που εμπνέουν ένα αισθησιακό λίκνισμα σε όσους την παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια συντροφιά με ένα σαξόφωνο και ένα πιάνο. Το 2011 εντάσσεται στο  δυναμικό της Panik Records και σήμερα έχει καταφέρει πλέον να ξεχωρίσει με τις ξεχωριστές μουσικές της επιλογές σε soul, jazz, funk, groove ήχους.