Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Παύλος Παυλίδης και B-Movies - Live (album)

Παύλος Παυλίδης και B-Movies - Live (album)
O Παύλος Παυλίδης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση δημιουργού. Από την εποχή κιόλας που ήταν … Μωρό στη Φωτιά. Κάνει αυτό που θέλει, όπως το θέλει και όταν το θέλει, αδιαφορώντας για τις (καλλιτεχνικές) συνέπειες.

Για αυτό και είτε τον αποδέχεσαι για αυτό που πρεσβεύει είτε τον απορρίπτεις ασυζητητί. Η νέα του διπλή δουλειά, που ηχογραφήθηκε τον περασμένο Μάρτιο όταν έδωσε δύο παραστάσεις στο θέατρο Απόλλων της Σύρου, επιβεβαιώνει πολύ απλά ότι πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της ελληνικής ροκ σκηνής.

Στα δύο cd αποτυπώνονται οι σημαντικότερες στιγμές του από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ Αφού λοιπόν ξεχάστηκα και Άλλη μια μέρα χωρίς να ξεχνάει φυσικά και τα Ξύλινα Σπαθιά. Και αν μέχρι εδώ τα παραπάνω ακούγονται λίγο έως πολύ αναμενόμενα για ένα διπλό live άλμπουμ, το ενδιαφέρον έγκειται στις νέες ακουστικές εκτελέσεις των παλαιοτέρων κομματιών του.

Ο Παύλος Παυλίδης έχει τον τρόπο να παρουσιάζει τα παραπάνω κομμάτια σαν καινούργια. Και εκεί κρύβεται η ποιότητα του άλμπουμ του.

Αξιολόγηση: 4/5

Σχετικές ειδήσεις
Παύλος Παυλίδης και B - Movies live στο Σταυρό του Νότου
25.10.2016 15:53
Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και με τη συμμετοχή τους σε φεστιβάλ του εξωτερικού (Stereoleto - Ρωσία, Feggaros - Κύπρος), ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies ολοκληρώνουν αυτό τον κύκλο συναυλιών στην Αθήνα στο αγαπημένο τους στέκι – την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή!
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies live στο Principal Club Theater
21.10.2016 14:35
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies θα εμφανιστούν για ένα live στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο των 51ων Δημητρίων.
Ο Παύλος Παυλίδης για ένα acoustic live στη Σύρο
12.08.2016 14:46
Γνωστός στο ευρύ κοινό, σαν το κεντρικό πρόσωπο του συγκροτήματος θρύλος «Ξύλινα Σπαθιά», ο Παύλος Παυλίδης ξαναγυρνά στη Σύρο.
Γιάνννης Αγγελάκας, VIC, Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow, Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στην Πλατεία Νερού
27.04.2016 12:57
Tο παλιό και το νέο αίμα της ελληνικής rock σκηνής σε μια συναυλιακή συνάντηση που όμοιά της δεν έχετε ξαναδεί! Γιάννης Αγγελάκας, Villagers of Ioannina City, Παύλος Παυλίδης & the B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow και Βαγγέλης Μαρκαντώνης, στήνουν ένα εκρηκτικό line-up που κανείς δεν πρέπει να χάσει, στις 16 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.
Παύλος Παυλίδης και Β – Movies live με παρουσίαση δίσκου στο Gagarin 205
07.03.2016 13:28
Ο Παύλος Παυλίδης και οι Β – Movies επιστρέφουν στο Gagarin 205, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, για να παρουσιάσουν το καινούριο τους album "Μια πυρκαγιά σ' ένα σπιρτόκουτο”, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Inner ear!