Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Μια Πόρτα ορθάνοιχτη!: το πρόγραμμα του Θεάτρου Πόρτα από τις Εκδόσεις Πατάκη

Μια Πόρτα ορθάνοιχτη!: το πρόγραμμα του Θεάτρου Πόρτα από τις Εκδόσεις Πατάκη

Το Θέατρο Πόρτα και οι Εκδόσεις Πατάκη καλωσορίζουν τη νέα σεζόν με μια συνεργασία για να γιορτάσουν δύο πολύ σημαντικά γεγονότα.


Το Θέατρο Πόρτα επαναλειτουργεί, μετά την αναστολή της λειτουργίας του πέρυσι και υποδέχεται και πάλι τους μικρούς και μεγάλους του φίλους σε ένα ανανεωμένο θέατρο με ένα πολυσυλλεκτικό ρεπερτόριο (παραστάσεις για βρέφη, παιδιά και ενήλικο κοινό, χοροθέατρο , εκπαιδευτικά προγράμματα και κύκλο μουσικών εκδηλώσεων).


Οι Εκδόσεις Πατάκη με τη σειρά τους γιορτάζουν φέτος τη συμπλήρωση 40 χρόνων συνεχούς παρουσίας στον χώρο των εκδόσεων και συνεχίζουν με ανοδική πορεία την παραγωγή και τη λειτουργία τους,  ως σύγχρονου εκδοτικού οργανισμού, εμπλουτίζοντας κάθε χρονιά με περισσότερους τίτλους την γκάμα των προτάσεών τους προς το αναγνωστικό κοινό.


Οι Εκδόσεις Πατάκη κάνοντας δεκτή την πρόσκλησή μας στον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο, είναι δίπλα στο Θέατρο αναλαμβάνοντας την έκδοση του ετήσιου προγράμματος του Θεάτρου Πόρτα, μία έκδοση που μόλις εκδόθηκε και περιλαμβάνει υλικό από όλες τις παραστάσεις, έχοντας την αισθητική του Πόρτα και την ποιότητα που πάντα χαρακτηρίζει τις εκδόσεις Πατάκη σε σχεδιασμό του σταθερού συνεργάτη του Θεάτρου Πόρτα, του γραφίστα Σάκη Στριτσίδη και εικονογραφιση του Βίκτωρα Μοσχόπουλου.


Το Θέατρο Πόρτα με τη σειρά του, με χαρά, και αναγνωρίζοντας τη συμβολή των εκδόσεων Πατάκη στον χώρο του βιβλίου, θα συμμετάσχει στον εορτασμό των 40χρονων φιλοξενώντας στον χώρο του μια σειρά από εκπαιδευτικές δράσεις και παρουσιάσεις βιβλίων με τη συμμετοχή καλλιτεχνών του, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σχετικές ειδήσεις
Μύτη, του Νικολάι Γκόγκολ από τους Patari Project στο Θέατρο Πόρτα
05.01.2017 16:54
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης “Πιάνω Παπούτσι Πάνω στο Πιάνο”, οι Patari Project επιστρέφουν από τις 30 Ιανουαρίου στο ΠΟΡΤΑ με μια παράσταση για ενηλίκους, εμπνευσμένη από το διήγημα του Νικολάι Γκόγκολ η Μύτη.
«Οι αναστατώσεις του Οικότροφου Τέρλες»: Τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο Πόρτα
31.10.2016 12:07
Το έργο του Ρόμπερτ Μούζιλ, "Οι αναστατώσεις του οικοτρόφου Τέρλες", παρουσιάζεται για τέσσερις ακόμα παραστάσεις στο Θέατρο Πόρτα σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη. Μην το χάσετε!
O Θεατροποιός,  του Τόμας Μπέρνχαρντ για 2η χρονιά στο Θέατρο Πόρτα
21.09.2016 15:57
Το Θέατρο Πόρτα φιλοξενεί για 2η χρονιά το έργο του του Τόμας Μπέρνχαρντ, Ο Θεατροποιός, σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση, για 10 μόνο παραστάσεις.
Θέατρο Πόρτα: Καλλιτεχνικό πρόγραμμα 2016 – 2017
20.09.2016 10:06
Το Θέατρο Πόρτα και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Θωμάς Μοσχόπουλος παρουσιάζουν το νέο πρόγραμμα του θεάτρου για τη σεζόν 2016 – 2017.
Ο Θεατροποιός, του Τόμας Μπέρνχαρντ στο Θέατρο Πόρτα
01.03.2016 13:15
Το “Θεατροποιό” του Τόμας Μπέρνχαρντ σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση, με τους Νίκο Χατζόπουλο, Νικήτα Αναστόπουλο, Άρη Μπαλή και Δήμητρα Βλαγκοπούλου παρουσιάζει το ΠΟΡΤΑ από το Σάββατο 19 Μαρτίου.