Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

The Voyage Limpid Sound και Kenny Freq live στο Ρομάντσο

The Voyage Limpid Sound και Kenny Freq live στο Ρομάντσο

Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου οι The Voyage Limpid Sound και οι Kenny Freq συναντώνται και παρουσιάζουν το νέο τους υλικό ζωντανά στο Ρομάντσο.

 

The Voyage Limpid Sound

Tο 1999 ο Σέργιος Βούδρης ξεκινά ως The Voyage Limpid Sound να ηχογραφεί μόνος του τραγούδια στο δωμάτιό του. Το 2000 κυκλοφορεί σε βινύλιο ο πρώτος του δίσκος, το Electronically Enhanced Dream ο οποίος θεωρείται ένας καλός ελληνικός νεοψυχεδελικός δίσκος.

Τα επόμενα 8 χρόνια, ως το 2008, ηχογραφεί άλλους 4-5 δίσκους μόνος ως επί το πλείστον, με διαρκώς μειούμενες βλέψεις για κυκλοφορία. Αυτοί οι δίσκοι θεωρήθηκαν ότι είναι πολύ ψυχεδελικοί για τους ποπάδες, πολύ ποπ για τους ψυχεδελάδες, πολύ σοφτ για τους σκληρούς, πολύ περίεργοι για τους μαλακούς.

Το 2008 οι TVLS επανδρώνονται και αρχίζουν να εμφανίζονται ζωντανά, με κύριο σκοπό κάθε λάιβ να είναι διαφορετικό από το προηγούμενο.

Το 2010 κυκλοφορούν με την Archangel το The Voyage Limpid Sound Are Happy.

To 2012 φτιάχνουν τη δικιά τους εταιρία, τη Δίσκοι Δισκέξ, και κυκλοφορούν το Nightly Sing Songs, και στις αρχές του 2014 το Double B-side 7",  Barberette's Summer Coif/Winter Time Is Over.

Τον Νοέμβριο του 2014 κυκλοφορούν το Voyageölogy που είναι μια συλλογή από ακυκλοφόρητα, κυρίως, κομμάτια από την περίοδο των βόγιατζ όταν ήταν ακόμα σπιτικό πρότζεκτ του Βούδρη.

Οι The Voyage Limpid Sound είναι οι: Σέργιος Βούδρης, Χρήστος Νυφλής, Νίκος Τριανταφύλλου και Κώστας Συνοδινός .

www.thevoyagelimpidsound.com


Kenny Freq

Οι Kenny Freq. είναι τέσσερις μουσικοί (Ted Σουρβίνος, Κώστας Συνοδινός, Theo Παπ, Λεωνίδας Λαμπρόπουλος) από την Αθήνα, που ξεκίνησαν από τα μέσα του 2014, παίζουν εναλλακτική αγγλόφωνη rock-pop με τέσσερα όργανα (τύμπανα, μπάσο , κιθάρα, πλήκτρα) και δύο φωνές.

Έχοντας μεταξύ τους ένα τεράστιο εύρος μουσικών και καλλιτεχνικών επιρροών, έχουν καταλήξει να διαμορφώσουν τον ήχο τους σε μια μίξη του rock των αρχών της δεκαετίας του 70 και της εναλλακτικής σκηνής της δεκαετίας του 90, μέσα από ένα σύγχρονο αλλά πολύ προσωπικό πρίσμα.

Αυτή την εποχή ετοιμάζουν τα πρώτα δείγματα του υλικού τους και παρουσιάζουν μέρος αυτού live στην Αθήνα.

https://www.facebook.com/kennyfreq.band

Σχετικές ειδήσεις
Ο Παύλος Συνοδινός και ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στο Club του Σταυρού του Νότου
09.01.2017 15:55
Ο Παύλος Συνοδινός και ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου θα συναντηθούν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, για ένα live την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017.
Baby Guru, Whereswilder και Voyage Limpid Sound live στο An Club
28.09.2016 17:10
Τρεις μπάντες στα πρόθυρα νέων δισκογραφικών κυκλοφοριών θα εμφανιστούν στη σκηνή του An Club την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
ΒΟΜΒ από την ομάδα του Take Over στο Ρομάντσο
25.05.2016 13:56
Η ομάδα του Take Over μετά την πρωτότυπη συναυλία mash. EXPANDING THE ATHENS LIVE SOUND, παρουσιάζει το BOMB. Πρόκειται για ένα πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής που ενσωματώνει την τέχνη της performance.
Οι Borderline Syndrome live στο Kookoo
28.04.2016 15:37
Οι BORDERLINE SYNDROME παρουσιάζουν ζωντανά τη 2η κυκλοφορία τους 'SYNAPSES' EP στο Kookoo Live Music Bar την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του σε φυσική και ψηφιακή μορφή.
Οι M.A.t.E. παρουσιάζουν το Transitions live στο Ρομάντσο
05.04.2016 09:56
Το Σάββατο 16 Απριλίου οι M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge θα παρουσιάσουν ζωντανά, για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, το νέο τους δίσκο με τίτλο "Transitions", στο Ρομάντσο.