Αυτή την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, η Μαρία Κηλαηδόνη και ο Πάνος Μπίρμπας ενώνουν τις δυνάμεις τους και μάς υποδέχονται για ένα  ιδιαίτερο και εορταστικό live στον όμορφο χώρο του MIND THE PUB στην Ηλιούπολη. Με τη δύναμη της φωνής τους, της κιθάρας, του πιάνου, των κρουστών και της φυσαρμόνικας  του Γιάννη Μαρίνη, θα παίξουν αγαπημένες τους μουσικές από την σκηνή της country-folk-americana , καθώς και δικές τους συνθέσεις!

Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν, η Μαρία και ο Πάνος, συνειδητοποίησαν ότι έχουν έναν κοντινό τρόπο σκέψης και πολλά κοινά σημεία έκφρασης, πράγμα που τους ώθησε γρήγορα στο να συνεργαστούν, με μεγάλη επιτυχία. Αν και έχουν διανύσει ένα ξεχωριστό μουσικό μονοπάτι, έχοντας ως αφετηρία την αγάπη τους για τον αμερικάνικο ήχο της folk – country σκηνής, συνδύασαν τα διαφορετικά στοιχεία τους, διατηρώντας ο καθένας την προσωπική σφραγίδα του. Έτσι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα δικό τους μοναδικό ύφος, που σίγουρα θα απολαύσετε.

Η Μαρία Κηλαηδόνη ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας στην ηλικία των 12 ετών. Από τα 14 της έχει συμμετάσχει σε πολλά μουσικά συγκροτήματα (rock, funk, blues και country). Την διακρίνει η απλότητα και η αμεσότητα της ερμηνείας. Το τελευταίο διάστημα συνθέτει δικά της τραγούδια, σε ελληνικό στίχο.

Ο Πάνος Mπίρμπας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Με τη μουσική ασχολήθηκε στην ηλικία των 11 ετών, όταν ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας, πιάνου και θεωρίας. Ήταν μέλος μουσικών συγκροτημάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει λάβει μέρος σε αρκετά φεστιβάλ και έχει ασχοληθεί με τη μουσική για το θέατρο. Το 2012 ηχογραφεί το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ, που κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο του 2013 με τον τίτλο ”Μοurnful” σε επιμέλεια και παραγωγή του Lolek από την FM records.