Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Λυκόφως ...

Λυκόφως ...

Έρχεται στις 8 Ιανουαρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους η ταινία που ανέβηκε στο νούμερο ένα του Αμερικανικού box office εισπράττοντας $ 70,6 εκατομμύρια από το πρώτο μόλις σαββατοκύριακο προβολής της…

Βασισμένη στο best seller της Στέφανι Μέγιερ, η γεμάτη δράση σύγχρονη ιστορία αγάπης περιγράφει την ιστορία της Μπέλα (Κρίστιν Στιούαρτ), μιας απλής έφηβης που μετακομίζει σε μια μικρή πόλη, όπου ερωτεύεται έναν ξεχωριστό νεαρό (Ρόμπερτ Πάτινσον). Η Μπέλα ρισκάρει τη ζωή της, εξαπολύοντας μια επική μάχη ανάμεσα σε δύο φυλές βρυκολάκων. 

Αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο άνοιγμα, μετά το Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς, που κάνει ταινία η οποία βγαίνει εκτός καλοκαιρινής περιόδου.

Το best seller της Στέφανι Μέγιερ κυκλοφορεί και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Πλατύπους, καθώς και το δεύτερο βιβλίο της σειράς, με τίτλο Η Νέα Σελήνη.

Η συγκλονιστική επιτυχία της σειράς βιβλίων έχει οδηγήσει στη δημιουργία εκατοντάδων sites στο internet, όπως TwilightLexicon.com και TwilightMoms.com. Στην Ελλάδα έχει δημιουργηθεί το site http://twilight.platypus.gr/, από τις εκδόσεις Πλατύπους, και προσφέρει πληθώρα πληροφοριών για την ταινία αλλά και για τη δημοφιλή σειρά βιβλίων.

Η Summit ανακοίνωσε ήδη πως θα προχωρήσει στην παραγωγή του sequel, Νέα Σελήνη, το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο δεύτερο βιβλίο από τη best seller σειρά της Στέφανι Μέγιερ. Όλα δείχνουν πως τίποτα δεν είναι ικανό να εμποδίσει τις εντυπωσιακές εισπράξεις του Λυκόφως αφού έχει ήδη ξεκινήσει πολύ θετικό word of mouth ενώ οι περισσότεροι κριτικοί είναι με το μέρος της ταινίας.

To soundtrack της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου από την Warner Music και συμμετέχουν μερικοί από τους σημαντικότερους σύγχρονους καλλιτέχνες όπως Travis, My Chemical Romance, Radiohead, Coldplay, Linkin Park, Muse, Dido, Cranberries και David Gray.

Σχετικές ειδήσεις
Η Χορεύτρια, της Στεφανί ντι Τζιούστο
29.12.2016 16:25
Η νέα ταινία της Στεφανί ντι Τζιούστο, η Χορεύτρια, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 από την Seven Films.
Pelé: Η Ιστορία ενός Θρύλου, των Τζεφ & Μάικλ Ζίμπαλιστ
22.09.2016 15:46
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 22 Σεπτεμβρίου 2016 την ταινία Pelé: Η Ιστορία ενός Θρύλου (Pelé: Birth of a Legend), σε σενάριο και σκηνοθεσία των Τζεφ & Μάικλ Ζίμπαλιστ.
Resident Evil: Το Τελευταίο Κεφάλαιο, τον Ιανουάριο του 2017 στους κινηματογράφους
17.08.2016 16:01
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 26 Ιανουαρίου 2017 την ταινία Resident Evil: Το Τελευταίο Κεφάλαιο με την Milla Jovovich.
Μια υπέροχη ιστορία, του Alfred Zeisler ξανά στους κινηματογράφους
21.06.2016 13:38
Η ταινία του Alfred Zeisler, Μια υπέροχη ιστορία, με πρωταγωνιστή τον ανεπανάληπτο Gary Grand και την ντίβα της εποχής Mary Brian, έρχεται, 80 χρόνια μετά, ξανά στους κινηματογράφους από τις 26 Ιουνίου 2016.
Τα 13 λεπτά που δεν άλλαξαν την ιστορία, του Oliver Hirschbiegel
18.04.2016 15:47
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 21 Απριλίου 2016 την ταινία Τα 13 λεπτά που δεν άλλαξαν την ιστορία, του Oliver Hirschbiegel.