Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι Keep Shelly in Athens live στο Ρομάντσο

Οι Keep Shelly in Athens live στο Ρομάντσο

Οι Keep Shelly in Athens επιστρέφουν στο Ρομάντσο την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014. Μία από τις σπάνιες εμφανίσεις τους στην Αθήνα και για πρώτη φορά με τη νέα ατμοσφαιρική φωνή της Myrtha. Το αθηναϊκό ντουέτο που έχει κάνει τη διαφορά ως ελληνικό γκρουπ σε διεθνές επίπεδο, μετράει σημαντικές εμφανίσεις σε μερικά από τα πιο γνωστά μουσικά φεστιβάλ του κόσμου, όπως το Coachella και έχει απασχολήσει τον διεθνή μουσικό τύπο, με μέσα όπως το Pitchfork, The Guardian, Gorilla vs Bear,The Independent, Fact Magazine κα. να γράφουν εκθειαστικές κριτικές για τη μουσική και την αισθητική τους, τοποθετώντας τους στον παγκόσμιο χάρτη του σημερινού ήχου.

 

Keep Shelly in Athens

Οι Keep Shelly in Athens (Κυψέλη in Athens) είναι ο PRP και η Myrtha. Εμφανίστηκαν πριν τέσσερα χρόνια στο mySpace με το Fokionos Negri Street  και αμέσως τους ανακάλυψε ο KEXP, o σταθμός στο Σιάτλ που ανιχνεύει καθημερινά νέα ταλέντα για το airplay του, τους έκανε θέμα το Gorilla vs Bear, ένα από τα πιο δημοφιλή μουσικά μπλογκ του κόσμου, και μέσα σε μερικές ώρες το Pitchfork έγραψε γι’ αυτούς ότι είναι οι νέοι Air! Το πρώτο τους ep με τίτλο In Love with dusk, εξαντλήθηκε τους τρεις πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του. Η αγγλική εφημερίδα Guardian, η οποία δεν έχει ξαναγράψει ποτέ τίποτα για ελληνικό σχήμα, τους χαρακτήρισε ως ένα από τα πιο ελπιδοφόρα σχήματα για το μέλλον της μουσικής, εκθειάζοντας τους πριν ακόμη κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ. Στα τέσσερα χρόνια της ύπαρξης τους, έχουν  κάνει ήδη κάνει τρεις περιοδείες σε Αμερική και Ευρώπη. Το καλοκαίρι του 2014 έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση με τη Myrtha, τη νέα φωνή του γκρουπ στο BottleRock Napa Festival στην Καλιφόρνια. Λίγο πριν κυκλοφορήσουν νέο υλικό και διατηρώντας  σταθερά το buzz ζωντανό γύρω από το όνομά τους, οι Keep Shelly in Athens επιστρέφουν στο Ρομάντσο, στην πρώτη εμφάνιση της Myrtha στην Αθήνα.

Σχετικές ειδήσεις
Βραδιές γεμάτες μουσική στο Hard Rock Cafe Athens
15.09.2016 14:56
Το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται την καινούργια σεζόν με πολύ μουσική! Στεγασμένο στον εμβληματικό χώρο στην Αδριανού 52, το Hard Rock Cafe Athens παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που υπόσχεται να χαρίσει στους λάτρεις της rock, μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία!
Οι Lost Bodies για ένα live στο Ρομάντσο
24.06.2016 10:39
Οι Lost Bodies επιστρέφουν στο Ρομάντσο για να πραγματοποιήσουν τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα για το καλοκαίρι!
ΒΟΜΒ από την ομάδα του Take Over στο Ρομάντσο
25.05.2016 13:56
Η ομάδα του Take Over μετά την πρωτότυπη συναυλία mash. EXPANDING THE ATHENS LIVE SOUND, παρουσιάζει το BOMB. Πρόκειται για ένα πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής που ενσωματώνει την τέχνη της performance.
Keep Shelly in Athens live στο Ρομάντσο
22.04.2016 12:14
Οι Keep Shelly in Athens μετά την πιο πρόσφατη περιοδεία τους στην Αμερική, επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο Ρομάντσο.
ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο
20.04.2016 15:28
Ο Kareem Kalokoh και ο Joseph των ATH KIDS συναντούν τους MCMXC την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο με σκοπό να παρουσιάσουν ένα live και ένα DJ set, τα οποία θα μας δείξουν τη φρέσκια μουσική πλευρά της πόλης.