Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 το «Άρωμα Πλατείας» στη Νέα Σμύρνη πλημμυρίζει με Funk άρωμα Χριστουγέννων από τον JEROME KALUTA και τους Movement Orchestra. Μέσα από τους πολύχρωμους ήχους της Funk και της Urban Soul ο Jerome κάνει τη μουσική του  λίστα, την τσεκάρει και απλώνει την μαγεία!!

Το live είναι ανατρεπτικό ενώ ακούγονται από  κομμάτια της δικής του δισκογραφίας έως  γνωστές διασκευές της σύγχρονης αλλά και παλαιότερης «μαύρης» μουσικής σκηνής.

Οι Movement Orchestra συνδυάζουν τα afro funk και jazzy ακούσματα με την μοναδική ενέργεια του Jerome Kaluta, ενώ συμπληρώνουν τη βραδιά με διασκευασμένες Swing επιτυχίες μέχρι Jazz medley σε κλασικά ελληνικά κομμάτια.

Δεν θα λείψουν και ‘ανατινάξεις’ με Latin, Reggae και Balkan ακούσματα. Ενδεικτικά ακούγονται τραγούδια απο James Brown, John Legend, Compay Segunto, Ella Fitzgerald, Blues Brothers, Bill Withers, Ray Charles και πολλούς άλλους.

Eξαιρετικοί μέχρι το τέλος!

Τον Jerome Kaluta συνοδεύουν οι

The Movement Orchestra:

Πλήκτρα | Μάρκος Χαιδεμένος

Μπάσο| Κώστας Πατσιώτης

Ηλ. Κιθάρα | Δημήτρης Σιάμπος

Drums | Γιώργος Κασαβέτης

Υπ.παραγωγής | Βίκυ Παπαδοπούλου 

Artwork | Trebanal Creative

Βιογραφικό Jerome Kaluta

O Jerome Kaluta γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, είναι ένας MC, τραγουδιστής, συνθέτης και performer που έχει καταφέρει να συνδυάσει τις Αφρό-Ευρωπαϊκές μουσικές επιρροές του καθώς γαλουχήθηκε με funk, soul, reggae και disco, και να τις εντάξει στην μουσική παραγωγή και ερμηνεία του λεγόμενη και ως Urban Soul.

Ως solo καλλιτέχνης ο Jerome έχει εμφανιστεί στις περισσότερες μουσικές σκηνές της Ελλάδας, έχει κάνει το hosting στη συναυλία του Busta Rhymes στην Αθήνα και έχει εμφανιστεί σε 2 μουσικά ντοκιμαντέρ για το Hip Hop ( Ρυθμοί και Ρίμες  | Ανοιχτά Μικρόφωνα ) στις Νύχτες Πρεμιέρας.  Εχει κυκλοφορήσει το maxi EP Get Up το 2008 από το lebel Renegade Records  ενώ το 2011 υπογράφει με την Warner Music Greece και κυκλοφορεί το single «Δεν Πειράζει It’s OK».

Το καινούργιο του κομμάτι με τίτλο Home κυκλοφορεί από την Minos Emi / Universal Group το καλοκαίρι του 2014.

Aπό τον Ιούνιο του 2008 ο Jerome ξεκινάει τη συνεργασία του με τον Σταμάτη Κραουνάκη για την παράσταση του Ηρωδείου: “χ σκηνής-Αυτά που κάψαν το σανίδι”, μαζί με πολλούς καταξιωμένους ηθοποιούς και τραγουδιστές όπως Λάκης Λαζόπουλος, Άννα Καλουτά, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Μάρω Κοντού και άλλους. Η συνεργασία με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την θεατρική ομάδα Σπείρα- Σπείρα όπου ο Jerome είναι πλέον μέλος συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τις μουσικό-μθεατρικές παραστάσεις All that Μπαζ , Festivalium: Σας Λείπει Τίποτα, και το τηλεοπτικό Show της ΝΕΤ “The Speira- Speira Show και στο διασκευασμένο μιούζικαλ του Μπέρναρντ Σό «Η Εκατομμυριούχος» που ανέβηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με πρωταγωνιστές τη Νόνικα Γαληνέα και το Γιάννη Μπέζο, μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη και επιμέλεια στίχων και κειμένων της Λίνας Νικολακοπούλου.

Το καλοκαίρι του 2011 κάνει το Αριστοφάνους 11 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ενώ τη σεζόν 2011-12 πρωταγωνιστεί στο «Σιγά τα αίματα –Ορέστεια :The Next Generation » του Άκη Δήμου και του Σταμάτη Κραουνάκη στην Αθηναϊδα. To 2013 τον βρίσκει στη μουσική σκηνή «Χελώνα» με την μουσική παράσταση «Η αγκαλιά η μεγάλη». Το καλοκαίρι περιοδεύει με το Αριστοφάνης Now ανοίγοντας το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου τον Ιούλιο. Τη σεζόν 2013-2014 βρίσκεται στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με την παράσταση «Όταν έχω εσένα».

Το μουσικό σχήμα του, οι Movement Orchestra τον συνοδεύει στις ζωντανές εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα παίζοντας Funk, Soul διασκευάζοντας διεθνή afro funk και soul ακούσματα μπλεγμένα με κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία.