Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Μουσικώςχύμα στη σκηνή του Πυρήνα

Μουσικώςχύμα στη σκηνή του Πυρήνα
Το μουσικό σχήμα μουσικώςχύμα θα βρίσκεται φέτος στην μουσική σκηνή Πυρήνας για τέσσερις μόνο εμφανίσεις..

Το μουσικώςχύμα ήταν μια ιδέα της Λιζέτας Καλημέρη με αφορμή τις εμφανίσεις της στην μουσική σκηνή Πυρήνας  το χειμώνα του 2007.

Φέτος, τις Πέμπτες του Οκτωβρίου, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια των Θ. Παπακωνσταντίνου , Μ. Χανιώτη, Β. Τσιτσάνη, Σ. Μάλαμα, Μ. Χατζιδάκι, Ο. Περίδη, Μ. Λοίζο, Χαϊνηδες, Ν. Ξυδάκη κ.α. καθώς και τραγούδια της Εύας Ατματζίδου ερμηνευμένα από την ίδια και επιλογές από τη συμμετοχή του Παναγιώτη Παπαϊωάννου στις επανεκδόσεις των έργων του Νίκου Μαμαγκάκη.
 
Παίζουν: Εύα Ατματζίδου (ενορχήστρωση, κιθάρες, τραγούδι, τζουρά), Νάντια Λιάτσου (τραγούδι, κρουστά), Αγγέλικα Παπανικολάου (πιάνο, ακκορντεόν), Παναγιώτης Παπαϊωάννου (κιθάρα, τραγούδι), Αντώνης Βουζουναράς (κοντραμπάσο - ηλ. Μπάσο).
 

Φιλική συμμετοχή Λιζέτα Καλημέρη.
 

Σχετικές ειδήσεις
Το αφιέρωμα στον Γιάννη Παπαϊωάννου επαναλαμβάνεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
25.01.2017 10:55
Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο επαναλαμβάνει την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου το μεγάλο αφιέρωμα στον πρωτεργάτη του «κανταδόρικου» ρεμπέτικου τραγουδιού, Γιάννη Παπαϊωάννου, πάντα με τη στήριξη της οικογένειάς του συνθέτη.
Αφιέρωμα στον Γιάννη Παπαϊωάννου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
12.01.2017 09:55
Ο Γιάννης Παπαϊωάννου, ο θρύλος του ρεμπέτικου γεννήθηκε στην Κίο της Μικράς Ασίας, στις 18 Ιανουαρίου του 1913. Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, ημέρα των γενεθλίων του, ετοίμασε, ένα μεγάλο αφιέρωμα στον πρωτεργάτη του «κανταδόρικου» ρεμπέτικου τραγουδιού, με την στήριξη της οικογένειάς του συνθέτη.
01.11.2016 11:24
Ο Πάνος Παπαϊωάννου (ερμηνευτής), ο Χρυσόστομος Καραντωνίου (συνθέτης) και ο Δημήτρης Παπαχαραλάμπους (στιχουργός) μας δίνουν μια μικρή γεύση το νέο τους τραγούδι, «Τα Φώτα στην Πλατεία».
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Η Αλέκα Κανελλίδου με καλεσμένο τον Δάκη στο Sirocco's Club
18.05.2016 15:07
Η Αλέκα Κανελλίδου με την βαθιά, βελούδινη φωνή επιστρέφει δριμύτερη με νέες εμφανίσεις και ανεβασμένη καλοκαιρινή διάθεση. Για τέσσερις μόνο βραδιές, από Παρασκευή 24 έως και Τρίτη 28 Ιουνίου, η σπουδαία ερμηνεύτρια θα ανέβει στη σκηνή του Sirocco’s Club για να μας παρασύρει σε μια ερωτική «περιπέτεια» με αγαπημένα τραγούδια που εξακολουθούν να συγκινούν τους ακροατές. Εκλεκτός καλεσμένος ο Δάκης.