Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιάννης Μηλιώκας στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

Ο Γιάννης Μηλιώκας στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

Η Ζωντανή Μαύρη Τρύπα παρουσιάζει τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΛΙΩΚΑ το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014. Μαζί του θα έχει δύο νέους ανερχόμενους τραγουδοποιούς, τον Βασίλη Μπαμπανιάρη και την Βιολέτα.

 

Ο Γιάννης Μηλιώκας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη δεκαετία του 1980 και είχε αμέσως μεγάλη απήχηση. Τα τραγούδια του «Κακοσάλεσι», «Για το καλό μου», «Ροζ» (ντουέτο με την Αφροδίτη Μάνου) «Ποιμενικό Ροκ»,«Γκρέκο Μασκαρά» έγιναν επιτυχίες σταθμοί στην Ελληνική μουσική .

 

Το 2010 εξέδωσε το βιβλίο "Μαίανδρος: Η άγνωστη γυμναστική των αρχαίων Ελλήνων" από τις εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ.

 

Ο Γ. Mηλιώκας μετά από χρόνια, με νέα τραγούδια στις αποσκευές του, θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο Γιάννης σε μουσική φόρμα θα εντυπωσιάσει με τα νέα του τραγούδια, σατιρίζοντας τα πάντα, αλλά και με τον τρόπο που εκείνος ξέρει, μιλάει για την σημερινή άθλια εποχή που ζούμε. Ένας Γιάννης Μηλιώκας, που σίγουρα θα προβληματίσει και θα διασκεδάσει..

 

Φιλικη συμμετοχή: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΙΑΡΗΣ & ΒΙΟΛΕΤΑ

Support: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΡΑΚΗΣ

 

Ο Βασίλης Μπαμπανιάρης μας συστήθηκε δισκογραφικά πριν από 2 χρόνια με το άλμπουμ «Μονόγραμμα», το οποίο έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στο χώρο της δισκογραφίας και των media και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Επίσης κυκλοφόρησε το νέο του Άλμπουμ με τίτλο Δεν ανήκω Εδώ.

 

Η Βιολέτα είναι μια νέα ανερχόμενη τραγουδοποιός , που με την ιδιαίτερη αισθησιακή της φωνή , ήδη έχει κάνει αίσθηση στα μουσικά δρώμενα και σύντομα θα δισκογραφίσει το πρώτο της προσωπικό cd.

 

Ο τραγουδοποιός Γιώργος Γελαράκης έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ μουσικής σε όλη την Ελλάδα και έχει βραβευτεί σε διαγωνισμούς τραγουδιού του Musicheaven.gr το 2010 και το 2013. Το Μάρτιο του 2013 κυκλοφόρησε το 1o του album με τίτλο "ΟΝΕΙΡΟΠΟΙΟΣ" από την FM RECORDS, ενώ είναι έτοιμη και η νέα του δισκογραφική δουλειά που αναμένεται το επόμενο διάστημα.

 

Μια μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 20 Δεκεμβριου, στη ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

Σχετικές ειδήσεις
Λ. Παπαδόπουλος, Γ. Μηλιώκας, Ν. Ζιώγαλας και Γ. Γιοκαρίνης ξανά μαζί στο Κύτταρο
10.02.2017 17:36
Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μηλιώκας, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Γιοκαρίνης θα βρεθούν ξανά μαζί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, στη σκηνή του Κυττάρου!
Οι Opera Chaotique live στην Ζωντανή Μαύρη Τρύπα!
03.01.2017 11:54
Η Μαύρη Τρύπα παρουσιάζει τους OPERA CHAOTIQUE με νέα κείμενα, καινούργιες διασκευές και επιλογές από τα χειρότερα τους τραγούδια!
Οι Μπλε live στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
29.12.2016 12:53
Η Τέχνη Εντός παρουσιάζει τους Μπλε το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα στη Θεσσαλονίκη.
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Γιοκαρίνης live στο Κύτταρο
13.10.2016 11:47
Κυρίες Κύριοι και ...μικρά παιδιά, η παρέα ξανασμίγει, ετοιμαστείτε... Και Λάκης Πάπαδόπουλος... και Γιάννης Γιοκαρίνης... και Νίκος Ζιώγαλας... και Γιάννης Μηλιώκας, όλοι μαζί, για τέσσερις μαγικές φθινοπωρινές βραδιές, στο Κύτταρο.
Η Σαββέρια Μαργιολά στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
27.04.2016 11:04
Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016, η Σαββέρια Μαργιολά θα βρίσκεται στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα.