Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Dusk live @ six d.o.g.s

Dusk live @ six d.o.g.s

Παραμονή Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου 2014 & η DUSK , επιστρέφει στο αγαπημένο της λημέρι six d.o.g.s με φεγγαροσκιές  , αστερόσκονη & στολισμένες μελωδίες .. να ζεστάνει τα έσω & να ξορκίσει τα  στοιχειά των εορτών & όχι μόνο . Τα κομμάτια του album καθώς & τραγούδια που ξεχωρίζει , διασκευασμένα στον ήχο & στο «χρώμα» της , θα μας παρουσιάσει  σε  ένα ξεχωριστό full band set που περιλαμβάνει ακουστικούς , ηλεκτρικούς & ήχους της φύσης συνοδευόμενα από ένα VJ set που απεικονίζει την «ιδιαίτερη» οπτική της.

 

Το 2012 η DUSK ηχογράφησε & κυκλοφόρησε το πρώτο της single , “ What are the chances ? “ , από την «The Sound of Everything» με την οποία συνεργάστηκε & για τις επόμενες κυκλοφορίες της . Το οικείο “Chances” , αναδεικνυόμενο από το Jumping Fish  ως το καλύτερο τραγούδι ανερχόμενου καλλιτέχνη για το 3ο τετράμηνο του 2013 , άνοιξε τον δρόμο για τα αυτιά και την καρδιά του κοινού και προλόγισε τον ερχομό του πρώτου της album  “The Debut of Crossing the Lines”  το οποίο κυκλοφόρησε  έπειτα από ένα μακρύ ταξίδι ακουστικών εμφανίσεων και ηχογραφήσεων ενός έτους , τον Απρίλιο του 2014 .

 

Στη συνέχεια , στήνοντας την επίλεκτη ομάδα // μπάντα της ,έκανε ένα σύντομο «πρόλογο» και αποχαιρέτησε τον δημιουργικό χειμώνα , που προηγήθηκε, με εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές όπως το 6d.o.g.s. , το FAUST , το επετειακό SeaSounds stage για την Ευρωπαΐκή μέρα μουσικής καθώς και ως opening act στη συναυλία των Irrepressibles στο Gazarte. Την πρώτη της εμφάνιση γι’αυτόν τον χειμώνα πραγματοποίησε  στην Αρχιτεκτονική μουσική σκηνή στις 30 Νοεμβρίου .

 

Μαζί με την DUSK παίζουν οι :

Matina sous Peau : βιολί , synth , φωνητικά

Κων/νος Κιλάζογλου ;ηλεκτρική κιθάρα , ukulele

Δαβίδ Μπρομοίρας : Μπάσο

Κωνσταντίνος Ζέρβας : Drums

Σχετικές ειδήσεις
Η Angelika Dusk live στο Six Dogs
25.01.2017 17:05
Η Angelika Dusk έρχεται για πρώτη φορά στο six dogs, ή μάλλον για τρεις πρώτες φορές και ξεχωριστές live εμφανίσεις, στις 4 Φεβρουαρίου, 4 Μαρτίου και 1 Απριλίου.
Η Angelika Dusk live στο Gazarte
14.12.2016 13:48
Η Angelika Dusk ανεβαίνει στη σκηνή του Roof Stage του gazarte ​για να ξεδιπλώσει τις καινούριες πτυχές της προσωπικότητάς της εξερευνώντας νέα καλλιτεχνικά μονοπάτια.
24.11.2016 13:24
Η Angelika Dusk επιστρέφει για να ξεδιπλώσει τις καινούριες πτυχές της προσωπικότητάς της εξερευνώντας νέα καλλιτεχνικά μονοπάτια.
Η Angelika Dusk live στο Troubar
24.05.2016 14:46
Η Angelika Dusk, η δημιουργός του εθιστικού single “Beautiful Love” και του άλμπουμ “MARIONETTE”, έρχεται για πρώτη φορά στο Troubar για ένα εκρηκτικό live!
Η Angelika Dusk live στην Σφίγγα
10.05.2016 14:03
Η Angelika Dusk, δημιουργός του εθιστικού single “Beautiful Love” και του άλμπουμ “MARIONETTE”, έρχεται για πρώτη φορά στην Σφίγγα για ένα εκρηκτικό live, την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016.