Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ηλιούπολης

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ηλιούπολης

Για μια ακόμη χρονιά η Δημοτική Αρχή και ο « Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - Γρηγόρης Γρηγορίου» διοργανώνουμε έναν κύκλο εκδηλώσεων τον Δεκέμβριο 2014, για να μοιραστούμε όλοι μαζί τα συναισθήματα αγάπης και χαράς που μας γεννούν οι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς:

 

Παιδική Μουσική Παράσταση

Κυριακή  21 Δεκεμβρίου,  στις 11  π.μ., Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου

Η Παιδική Χορωδία και -στην πρώτη τους εμφάνιση- τα τμήματα προπαιδείας του Μουσικού Εργαστηρίου του Δήμου, μας ταξιδεύουν μελωδικά, με ελληνικά κάλαντα, ευρωπαϊκά τραγούδια, χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και ... παραμύθια .

Μουσική επιμέλεια: Β. Κουτίβα, Α. Σεκλειζιώτη, Γ. Σπανόπουλος.

 

Αγώνες υδατοσφαίρισης φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Κυριακή  21 Δεκεμβρίου,  στις 10.30 π.μ, Δημοτικό Κολυμβητήριο

Σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο «Ηλιούπολη» και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, διοργανώνουμε αγώνες υδατοσφαίρισης φιλανθρωπικού χαρακτήρα, διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών, με στόχο να συγκεντρώσουμε τρόφιμα -που θα προσφέρουν όσοι από τους συμπολίτες και τους επιχειρηματίες της πόλης μας το επιθυμούν- για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

 

Χορωδιακή Συνάντηση

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., Ιερός Ναός Κοίμησης Θεοτόκου

Το Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού της Ένωσης Ρουμελιωτών της Ν. Ιωνίας, ο Σύλλογος Μεσοτοπιτών Μυτιλήνης "Η Αναγέννηση", το Φωνητικό Σύνολο και η Μικτή Χορωδία του Δήμου μας,  παρουσιάζουν την εκδήλωση «Άγγελοι και κόσμος υμνούν την Χριστού γέννηση».

 

Μουσικό happening

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., Εμπορικό Κέντρο Ηλιοτρόπιο (Λεωφ. Ειρήνης)

Κάνουμε μία στάση στο κέντρο της πόλης, με το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου να δίνει τον εορταστικό τόνο, τραγουδώντας κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

 

Εργαστήρι κατασκευής μαριονέτας

Τετάρτη 24 & Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 11 π.μ. έως 1 μ.μ., Δημοτική Βιβλιοθήκη

Παραμονές του καινούργιου χρόνου και οι αυτοσχέδιες μαριονέτες ζωντανεύουν στη Βιβλιοθήκη της πόλης μας.

Οι μικροί μας φίλοι, από 9 έως 12 ετών, μαθαίνουν να κατασκευάζουν, να δίνουν μορφή και κίνηση στους ήρωες των αγαπημένων τους παραμυθιών, υπό την καθοδήγηση του Θανάση Γκότση.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, απαιτείται δήλωση συμμετοχής.

Πληροφορίες: 210 9948344

 

Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, στις 7.30 μ.μ , Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου

«Άγγελοι μετά ποιμένων δοξολογούσι,  μάγοι δε μετά αστέρος οδοιπορούσι»: Η πολυμελής χορωδία «Μελίρρυτον» με τον Πέτρο & τον Αθανάσιο Δασκαλοθανάση, μας χαρίζει  μια  βραδιά  με  βυζαντινούς ύμνους των Χριστουγέννων, κάλαντα και τραγούδια με συνοδεία οργάνων,  αφήγηση και προβολή εικόνων.

 

Παράσταση κουκλοθεάτρου

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση ζωντανεύει την ιστορία του «Μικρού Πρίγκιπα», ένα μαγικό παραμύθι γραμμένο για μικρούς και μεγάλους, σε μουσική Πάνου Μουζουράκη και Μιχάλη Κατσαρού.

 

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Ταυτόχρονα, καθ’ όλο το διάστημα των εορτών, σε κεντρικές πλατείες της πόλης, θα λειτουργούν παιχνιδότοποι και χώροι ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Σχετικές ειδήσεις
Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στο ΚΠΙΣΝ
20.12.2016 13:11
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με ένα μοναδικό πρόγραμμα δωρεάν εορταστικών εκδηλώσεων για ολόκληρη την οικογένεια, υποδέχεται με αισιοδοξία το 2017.
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα!
16.12.2016 16:23
Ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων όπου οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές γίνονται υπόθεση της πόλης! Γιορτές ελπίδας και προσδοκίας, γιορτές που ενώνουν! Εθνότητες, ηλικίες, θρησκεύματα, φύλα, κατοίκους, δημότες αλλά και επισκέπτες.
Χριστουγεννιάτικες ιστορίες από τον Ιανό στην Κιβωτό του Κόσμου
12.12.2016 17:15
Τραγουδιστές, τραγουδοποιοί και ηθοποιοί διαβάζουν στον Ιανό παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες σε μικρά και… μεγάλα παιδιά!
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ηλιούπολης
30.11.2016 17:24
Ο Δήμος Ηλιούπολης ετοίμασε ένα Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους και μας προσκαλεί να απολαύσουμε συντροφιά στιγμές κατάνυξης αλλά και διασκέδασης και αισιοδοξίας.
Εκδηλώσεις Ιουνίου - Ιουλίου στο θέατρο Δ. Κιντής στην Ηλιούπολη
24.06.2016 12:19
Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - Γρηγόρης Γρηγορίου» έχει παραχωρήσει το Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» σε εταιρείες παραγωγής, για να παρουσιάσουν θεατρικές, μουσικές & χορευτικές παραστάσεις, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2016.