Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Συναυλία του Athens Chamber Ensemble στο θέατρο Άλμα

Συναυλία του Athens Chamber Ensemble στο θέατρο Άλμα

Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 έρχεται το Athens Chamber Ensemble στο Θέατρο Άλμα, για μια συναυλία με «Άρωμα Χριστουγέννων». Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, θα ακουστούν μουσικές των A. Vivaldi, J. Strauss, J.S. Bach, G.F. Handel, M. Ravel, D. Shostakovich, J. Last, Beatles, Μ. Χατζιδάκι καθώς και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

 

Το "Athens Chamber Ensemble" είναι ένα μουσικό σύνολο με πλούσιο ηχόχρωμα που καλύπτει ένα ευρύ ρεπερτόριο από την baroque εποχή μέχρι τις μέρες μας και τη σύγχρονη μουσική σκηνή . Δημιουργήθηκε από τον σολίστ κιθάρας Μιχάλη Σουρβίνο, ενώ τα μέλη του είναι επαγγελματίες διπλωματούχοι μουσικοί με πλούσια καλλιτεχνική δραστηριότητα (ρεσιτάλ, διδασκαλία, συμμετοχή και διακρίσεις σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς, συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες). Το σύνολο έχει εμφανιστεί στο Διεθνές καλλιτεχνικό κέντρο "ATHENAEUM", στο Ανοιχτό Θέατρο του Δήμου Ζωγράφου, στο "Indianapolis University of Athens", στο "Athens Gardens Festival" στην αίθουσα "Παρνασσός", στη Σ.Σ.Ε, στο "Half note" κ.α.

 

Μιχάλης Σουρβίνος - κλασσική κιθάρα, μαντολίνο

Βαγγέλης Λούτας - βιολί

Μαρία Χαϊκάλη - κλασσική κιθάρα

Δήμητρα Ρούτη -κλασσική κιθάρα

Χριστόδουλος Μπενετάτος - φλάουτο

Κατερίνα Καρυώτη - κλασσική κιθάρα

Χριστίνα Τηλιγάδα - αναγεννησιακό λαούτο

Έλσα Παπέλη – βιολοντσέλο

 

Καλλιτεχνική επιμέλεια-ενορχηστρώσεις: Μ.Σουρβίνος

Σχετικές ειδήσεις
Συναυλία του ΚΜΣΤ με το Transcription Ensemble στο Κρατικό Μουσείο Manege
04.01.2017 11:45
Το έργο Ελλήνων συνθετών του 20ου αιώνα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι φιλότεχνοι της Αγίας Πετρούπολης από το μουσικό σύνολο ‘Transcription Ensemble’ στο Κρατικό Μουσείο Manege, τη Δευτέρα 9 Ιανουάριου 2017, στις 19:00, τελευταία ημέρα της έκθεσης «Genii Loci. Ελληνική Τέχνη από το 1930 έως σήμερα».
Το Athens Tango Ensemble στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
12.12.2016 10:51
Λίγο πριν το τέλος του 2016, το κουιντέτο «Athens Tango Ensemble», μας βοηθά να βρούμε τα κατάλληλα βήματα που θα μας φέρουν πιο κοντά και θα μας οδηγήσουν στη νέα χρονιά με αισιοδοξία.
Signal / No Signal από το ARTéfacts Ensemble και τους Unsample στο ΚΕΤ
23.11.2016 16:33
Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων μας προσκαλεί σε μια παράσταση με βίντεο και μουσική από το μουσικό σύνολο ARTéfacts Ensemble και το ντουέτο ηλεκτρονικής μουσικής Unsample, με τίτλο Signal / No Signal.
Βραδιές γεμάτες μουσική στο Hard Rock Cafe Athens
15.09.2016 14:56
Το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται την καινούργια σεζόν με πολύ μουσική! Στεγασμένο στον εμβληματικό χώρο στην Αδριανού 52, το Hard Rock Cafe Athens παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που υπόσχεται να χαρίσει στους λάτρεις της rock, μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία!
Μουσική για το νέο κόσμο από το ARTéfacts Ensemble και τους Όχι Παίζουμε στη Στέγη
04.04.2016 16:40
Ένα καινούριο μουσικό πείραμα γεννιέται στη φιλόξενη γειτονιά της Στέγης με ξεχωριστό ρυθμό από το μουσικό σύνολο ARTéfacts, την ομάδα παραστατικών τεχνών Όχι Παίζουμε και αληθινά βιώματα.