Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Η Ευτυχία Μητρίτσα ζωντανά στη Ρότα

Η Ευτυχία Μητρίτσα ζωντανά στη Ρότα

Η Ευτυχία Μητρίτσα έρχεται την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 στη Ρότα, να μας ανοίξει την καρδιά της και να μας παρουσιάσει, για πρώτη φορά στην Αθήνα, την πιο “προσωπική” της μουσική παράσταση . Μαζί με δύο εξαιρετικούς δεξιοτέχνες μουσικούς, τον Θοδωρή Κουέλη στο κοντραμπάσο και τον Γιώργο Παπαχριστούδη στο πιάνο , ρίχνει τα “φώτα χαμηλά” στα “πατήματά” της, στα τραγούδια που έχει αγαπήσει και πρωτοτραγουδήσει - τραγούδια λυρικά, παραδοσιακά, λαϊκά, τραγούδια σπουδαίων δημιουργών και ερμηνευτών,  αλλά και τραγούδια δικά της, όλα ερμηνευμένα με το αίσθημα που φωτίζει τις μουσικές και τα λόγια τους.

 

Με πιο πρόσφατη τη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο “Σωσίβιο” (σε μουσικές του Κώστα Μπουντούρη, εκδ: Μικρός Ήρως) που κυκλοφόρησε στα τέλη του Νοέμβρη και με ένα ακόμα προσωπικό album στο ενεργητικό της (“Μυστικός Προορισμός”, εκδ: Sony Akti, 2010), η Ευτυχία μετρά ήδη πολλές σημαντικές συνεργασίες στο χώρο του τραγουδιού (Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Ανδρέου , Χρήστος Θηβαίος , Μίλτος Πασχαλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου , Απόστολο Ρίζο κ.α.) επιβεβαιώνοντας τη σύνθετη καλλιτεχνική της ταυτότητα, ως ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού, με προσωπικό μουσικό ύφος, ιδιαίτερη χροιά και πλούσιες μουσικές επιρροές , που αντλούν από τη σύγχρονη τραγουδοποιία και συνομιλούν με την ελληνική μουσική Παράδοση.

 

Ελάτε στην υπέροχη αυλή του art coffe bar Ρότα με τα “Φώτα χαμηλά” να σιγοτραγουδήσουμε μαζί της.

Σχετικές ειδήσεις
Η Ευτυχία Μητρίτσα επιστρέφει για δύο live στο Σταυρό του Νότου
01.11.2016 16:12
Εκεί όπου ξεκίνησε τις προσωπικές της εμφανίσεις, η Ευτυχία Μητρίτσα επιστρέφει και μας δίνει τα πρώτα ραντεβού της σεζόν, στη σκηνή του Σταυρού Του Νότου Club, τις Πέμπτες 10 και 17 Νοέμβρη.
Η Ευτυχία Μητρίτσα για ακόμα ένα live στο Σταυρό του Νότου Club
14.04.2016 15:38
Η Ευτυχία Μητρίτσα έρχεται, μετά από δύο επιτυχημένες εμφανίσεις, για ακόμα μια βραδιά στο Club του Σταυρού του Nότου, την Τετάρτη 20 Απριλίου, στον ίδιο χώρο, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα - προσωπογραφία.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Αμάν Χαμάμ: παραμύθια, μουσικές και τραγούδια της Ανατολής στο PLAYGROUND for the arts
22.03.2016 11:15
Με τον τίτλο «Αμάν Χαμάμ» τέσσερις γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του PLAYGROUND for the arts για δύο μόνο βραδιές τον Απρίλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτότυπη παράσταση αφήγησης με παραμύθια, μουσικές και τραγούδια εμπνευσμένη από τη ζωή στα Χαμάμ.
Η Ευτυχία Μητρίτσα ξανά στον Σταυρό του Νότου Club
02.03.2016 15:04
Η Ευτυχία Μητρίτσα μετά από μια επιτυχημένη εμφάνιση στο Club του Σταυρού του Nότου (στις 26.2), επιστρέφει την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, για ακόμα μια βραδιά στον ίδιο χώρο, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα - προσωπογραφία.