Η έκθεση φωτογραφίας της Αντιγόνης Καψάλη έρχεται την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014, για μία μέρα, στο Thission Lofts.

Στην εποχή του διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων δικτύωσης o καθένας επιλέγει να επικοινωνήσει με τον τρόπο που του ταιριάζει.

Η Αντιγόνη Καψάλη, ακα @akarchis, είναι μια από τους περίπου 200 εκατομμύρια χρήστες του instagram, εκ των οποίων εκτιμάται ότι 620.000 είναι Έλληνες.

Το «Ιnstagram» είναι μια σύνθετη λέξη από το “instant camera” (στιγμιαία κάμερα) και το “telegram” (τηλεγράφημα).  Ένας γρήγορος, όμορφος και διασκεδαστικός τρόπος να μοιράζεσαι τη ζωή σου με φίλους και συγγενείς, όπως περιγράφεται από τους ίδιους τους δημιουργούς του.

Ένα μέσο για να εκθέτεις, χωρίς απαραίτητα να εκτίθεσαι. Κρυμμένος πίσω από την τεχνολογία, ανώνυμα ή επώνυμα.

Τι γίνεται όμως όταν καλείσαι να εκτεθείς κι εσύ ο ίδιος μαζί με τα εκθέματα σου?

Το “Exhibit Me” στις 16.12.2014, στο Thission Lofts, από τις 7μμ έως τις 10.30μμ.

Μια insta(nt)-έκθεση φωτογραφίας, 70+1 εκθεμάτων, με κοινό σημείο στους τίτλους το “Me” (εμέ). Αντικείμενα που περιγράφουν την κατάσταση τους, εικόνες που εκφράζουν τη διάθεση της “φωτογράφου” και +1, την ίδια να εκτίθεται για πρώτη φορά.

Βιογραφικό:

Η Αντιγόνη Καψάλη είναι αρχιτέκτων. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Μ. Βρετανία, όπου και εργάστηκε,  προτού επιστρέψει στην Ελλάδα το 2004.  Από το 2005 ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως ελεύθερη επαγγελματίας. Ζει στην Αθήνα.

Το “Εxhibit Μe” είναι η πρώτη της έκθεση.