Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Exhibit Me: Έκθεση της Αντιγόνης Καψάλη στο Thission Lofts

Exhibit Me: Έκθεση της Αντιγόνης Καψάλη στο Thission Lofts

Η έκθεση φωτογραφίας της Αντιγόνης Καψάλη έρχεται την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014, για μία μέρα, στο Thission Lofts.

 

Στην εποχή του διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων δικτύωσης o καθένας επιλέγει να επικοινωνήσει με τον τρόπο που του ταιριάζει.

 

Η Αντιγόνη Καψάλη, ακα @akarchis, είναι μια από τους περίπου 200 εκατομμύρια χρήστες του instagram, εκ των οποίων εκτιμάται ότι 620.000 είναι Έλληνες.

 

Το «Ιnstagram» είναι μια σύνθετη λέξη από το “instant camera” (στιγμιαία κάμερα) και το “telegram” (τηλεγράφημα).  Ένας γρήγορος, όμορφος και διασκεδαστικός τρόπος να μοιράζεσαι τη ζωή σου με φίλους και συγγενείς, όπως περιγράφεται από τους ίδιους τους δημιουργούς του.

 

Ένα μέσο για να εκθέτεις, χωρίς απαραίτητα να εκτίθεσαι. Κρυμμένος πίσω από την τεχνολογία, ανώνυμα ή επώνυμα.

 

Τι γίνεται όμως όταν καλείσαι να εκτεθείς κι εσύ ο ίδιος μαζί με τα εκθέματα σου?

 

Το “Exhibit Me” στις 16.12.2014, στο Thission Lofts, από τις 7μμ έως τις 10.30μμ.

 

Μια insta(nt)-έκθεση φωτογραφίας, 70+1 εκθεμάτων, με κοινό σημείο στους τίτλους το “Me” (εμέ). Αντικείμενα που περιγράφουν την κατάσταση τους, εικόνες που εκφράζουν τη διάθεση της “φωτογράφου” και +1, την ίδια να εκτίθεται για πρώτη φορά.

 

Βιογραφικό:

Η Αντιγόνη Καψάλη είναι αρχιτέκτων. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Μ. Βρετανία, όπου και εργάστηκε,  προτού επιστρέψει στην Ελλάδα το 2004.  Από το 2005 ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως ελεύθερη επαγγελματίας. Ζει στην Αθήνα.

Το “Εxhibit Μe” είναι η πρώτη της έκθεση.

Σχετικές ειδήσεις
Inner Space: έκθεση φωτογραφίας από τους σπουδαστές της σχολής Όραμα
07.09.2016 15:46
Οι σπουδαστές της σχολής φωτογραφικών σπουδών Όραμα διεκδικούν το δικό τους καλλιτεχνικό χώρο στην έκθεση φωτογραφίας Inner Space, από τις 17 Σεπτέμβρη ως την 1η Οκτώβρη στο Thission Lofts της οδού Πειραιώς.
Creative Photography: έκθεση φωτογραφίας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Ρομάντσο
06.06.2016 12:51
Για μια ακόμα χρονιά, οι νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες του τομέα Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αναμένεται να κερδίσουν τις εντυπώσεις  στην έκθεση φωτογραφίας, που διοργανώνεται προς τιμήν τους στο Πολιτιστικό Κέντρο ”Romantso”.
Υπεραστικές Περιπλανήσεις: Έκθεση Ελλήνων καλλιτεχνών του Instagram στην Αθηναΐδα
16.05.2016 16:14
Οι Έλληνες φωτογράφοι του Instagram παρουσιάζουν την 4η ομαδική τους έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Υπεραστικές Περιπλανήσεις». Ένα ταξίδι στις εικόνες της Ελλάδας και της Κύπρου που εγκαινιάζεται την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, ώρα 20:00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ.
Distraction: έκθεση του Κωνσταντίνου Παντζόγλου στη γκαλερί του Black Duck
30.03.2016 11:34
Όταν η εικόνα γίνεται προσωπική υπόθεση, τότε προκύπτει μία έκθεση βγαλμένη μέσα από το instagram. Ο Κωνσταντίνος Παντζόγλου, δημοσιογράφος και παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών -aka kon_pan- παρουσιάζει από τις 5 μέχρι και τις 15 Απριλίου, 25 φωτογραφίες από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην γκαλερί του Black Duck.
Tapetum Lucidum: Έκθεση της Αντιγόνης Καββαθά στην αίθουσα τέχνης «έκφραση – γιαννα γραμματοπουλου»
27.11.2015 15:34
Η αίθουσα τέχνης «έ κ φ ρ α σ η – γιαννα γραμματοπουλου» εγκαινιάζει την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 ατομική έκθεση της Αντιγόνης Καββαθά με τίτλο «Tapetum Lucidum» σε επιμέλεια του Γιάννη Μπόλη.