Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα…

Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα…
Το Coca-Cola Soundwave Volume 2, το πανευρωπαϊκό μουσικό πρόγραμμα της Coca-Cola, συνεχίζει δυναμικά παρουσιάζοντας τον πιο φρέσκο ήχο από τις καλύτερες νέες ελληνικές μπάντες.

Στο πρώτο μεγάλο  live gig της Αθήνας, που έγινε στις 25 Σεπτεμβρίου στο BIOS, οι B-Sides και οι Le Page ανέβασαν το κομμάτια τους στο www.cokemusic.com, ήρθαν πρώτοι στις προτιμήσεις της κριτικής επιτροπής και έπαιξαν ζωντανά σε ένα καταπληκτικό κοινό 950 ατόμων.
 
Στη συνέχεια η Katrin the Thrill ανέβασε στα ύψη το κοινό  με αποκορύφωμα της βραδυάς τη ΜΟΝΙΚΑ, που  έκλεισε απογειωτικά το live παίζοντας κομμάτια από το album της με τίτλο ΑVATAR.

Οι δημιουργοί εξακολουθούν να ανεβάζουν τα τραγούδια τους στο www.cokemusic.com, από όπου η ελληνική επιτροπή που αποτελείται από τη Δήμητρα Γαλάνη (τραγουδοποιό), τον Γιώργο Καρκάνη (διευθυντή προγράμματος του Best Radio), τον Φώτη Βαλλάτο (δημοσιογράφο) και τον Μάκη Μηλάτο(δημοσιογράφο) σε συνεργασία με την AWAL, θα φιλτράρει τις συμμετοχές και θα προωθεί τα επιλεγμένα τραγούδια στο πρόγραμμα COKE ICE.

Έτσι οι πιο δημοφιλείς μπάντες του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ζωντανά μαζί με γνωστά Ελληνικά και ξένα συγκροτήματα, συμμετέχοντας στα live gigs του Coca-Cola Soundwave Volume 2 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, αλλά και στην Ευρώπη.

Σχετικές ειδήσεις
8 Ρώσσοι ποιητές τραγουδούν Ελληνικά στο Theatre Stage του Gazarte
21.10.2016 10:53
Η παράσταση «8 Ρώσσοι ποιητές τραγουδούν Ελληνικά» που θα παρουσιάζεται από τις 6 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή του Νοεμβρίου στο Theatre Stage του gazarte, βασίζεται σε μια ιδέα-πρόταση της Λίνας Νικολακοπούλου. Οι 8 ποιητές, αποσπάσματα από τα ποιήματα των οποίων θα ακούσουμε στην παράσταση αυτή, έζησαν ζωές που σφραγίστηκαν από τις ιστορικές συγκυρίες της χώρας τους.
Οι JazzMatazz live στο Faust
20.04.2016 12:21
Με την ολοκαίνουρια πλουραλιστική τους σύνθεση οι JazzMatazz επισκέπτονται το ξεχωριστό και πανέμορφο FAUST την Τρίτη 26 Απριλίου 2016 για ένα μοναδικό show όπως μόνο αυτοί μπορούν!
Τραγουδάμε όλοι μαζί για να στηρίξουμε το πρόγραμμα 200+200 της ΑΓΚΑΛΙΑΣ, στην Αρχιτεκτονική
30.03.2016 13:06
Η εκδήλωση Τραγουδάμε όλοι μαζί για να στηρίξουμε το πρόγραμμα 200+200 της ΑΓΚΑΛΙΑΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 στην Αρχιτεκτονική Live Stage με σκοπό να στηρίξει 200 ελληνικές οικογένειες από την Βόρεια Λέσβο και 200 οικογένειες προσφύγων.
Η Ελένη Αράπογλου στο Κελάρι Athenaeum
08.03.2016 12:23
Μετά τις συναυλίες της στη Νέα Υόρκη και στη Βοστώνη, η Ελένη Αράπογλου τραγουδά πάλι στην Αθήνα, στο Κελάρι Athenaeum με ένα πρόγραμμα γεμάτο ήχους και εναλλαγές jazz και soul, μελωδίες από την Αργεντινή αλλά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης για δύο live στο Γυάλινο Upstage
11.12.2015 17:10
Μπορεί το ρεμπέτικο να αρθρώσει μία οικουμενική μουσική γλώσσα, χωρίς να χάσει την ταυτότητά του; Μπορούν οι διαφορετικές ερμηνείες σπουδαίων και αναγνωρισμένων καλλιτεχνών να βρουν τη νέα, κοινή τους διάλεκτο πάνω στα τάστα μίας κιθάρας; Ο Δημήτρης Μυστακίδης μας απαντά θετικά και ευθύβολα με τη νέα του δισκογραφική δουλειά που φέρει τον τίτλο «Εσπεράντο». Και μετά από απαίτηση του κόσμου, ο οποίος αγκάλιασε τόσο την τελευταία του δουλειά, όσο και το επιτυχημένο πρόγραμμα που έχει επιλέξει ο καλλιτέχνης, οι εμφανίσεις του στο Γυάλινο Upstage επαναλαμβάνονται την Παρασκευή 11 και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.