Το Coca-Cola Soundwave Volume 2, το πανευρωπαϊκό μουσικό πρόγραμμα της Coca-Cola, συνεχίζει δυναμικά παρουσιάζοντας τον πιο φρέσκο ήχο από τις καλύτερες νέες ελληνικές μπάντες.

Στο πρώτο μεγάλο  live gig της Αθήνας, που έγινε στις 25 Σεπτεμβρίου στο BIOS, οι B-Sides και οι Le Page ανέβασαν το κομμάτια τους στο www.cokemusic.com, ήρθαν πρώτοι στις προτιμήσεις της κριτικής επιτροπής και έπαιξαν ζωντανά σε ένα καταπληκτικό κοινό 950 ατόμων.
 
Στη συνέχεια η Katrin the Thrill ανέβασε στα ύψη το κοινό  με αποκορύφωμα της βραδυάς τη ΜΟΝΙΚΑ, που  έκλεισε απογειωτικά το live παίζοντας κομμάτια από το album της με τίτλο ΑVATAR.

Οι δημιουργοί εξακολουθούν να ανεβάζουν τα τραγούδια τους στο www.cokemusic.com, από όπου η ελληνική επιτροπή που αποτελείται από τη Δήμητρα Γαλάνη (τραγουδοποιό), τον Γιώργο Καρκάνη (διευθυντή προγράμματος του Best Radio), τον Φώτη Βαλλάτο (δημοσιογράφο) και τον Μάκη Μηλάτο(δημοσιογράφο) σε συνεργασία με την AWAL, θα φιλτράρει τις συμμετοχές και θα προωθεί τα επιλεγμένα τραγούδια στο πρόγραμμα COKE ICE.

Έτσι οι πιο δημοφιλείς μπάντες του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ζωντανά μαζί με γνωστά Ελληνικά και ξένα συγκροτήματα, συμμετέχοντας στα live gigs του Coca-Cola Soundwave Volume 2 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, αλλά και στην Ευρώπη.