Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Θέατρο δε θα το έλεγες…!

Θέατρο δε θα το έλεγες…!
Ξεκινάει το δεύτερο θεατρικό εγχείρημα του Ninja TV, στο θέατρο Αποθήκη. Η παρέα που σπάει το κατεστημένο, σατιρίζοντας τα δρώμενα των καιρών παίρνει θέση για νέες μηνύσεις…

Η σάτιρα πολλές φορές ενοχλεί, πολλές φορές όμως εκφράζει ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων που αγανακτούν με τα γεγονότα στην πολιτική -και όχι μόνο- ζωή της χώρας. 

Η ομάδα του Νίντζα TV χαρακτηριστικά αναφέρει:

Κάποιες φορές, το να συνεχίζεις παρά τα γιουχαρίσματα, το να έχεις υπομονή και επιμονή, παρά τις απειλές κατά της σωματικής σου ακεραιότητας, δείχνει, δίχως άλλο, άτομο που πιστεύει με πάθος σε αυτό που κάνει.

Στην περίπτωση του δεύτερου κατά σειρά Ninja TV Live, μιλάμε για μηδενική αίσθηση κινδύνου, καθώς η ομάδα του Ninja TV (με τους Guy Krief, Δημήτρη Αναγνώστου, Stefano Gateley, με τον Νικήτα Κλιντ στη σκηνοθεσία και τον Dj Rico στη μουσική) επιστρέφει στο θέατρο, με την ίδια σύνθεση , την ίδια όρεξη για κράξιμο, αλλά και με νέο υλικό, που έκαναν πέρυσι όλη την Ελλάδα περήφανη.

Σχετικές ειδήσεις
Έπεσε Νέκρα, του Τιερί Ζανσέν στο Θέατρο Αποθήκη
16.11.2016 17:18
Η μαύρη κωμωδία του Τιερί Ζανσέν, Έπεσε Νέκρα, ξεκινάει από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στο θέατρο Αποθήκη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι: Γιούλικα Σκαφιδά, Μαρία Κωνσταντάκη και Δανάη Μπάρκα.
Η Παρεξήγηση του Καμύ στο Θέατρο Radar για δεύτερο χρόνο
07.11.2016 12:31
Η Παρεξήγηση του Αλμπέρ Καμύ, ανεβαίνει στο Θέατρο Radar για δεύτερο χρόνο, σε σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη.
Δεύτερη φωνή, των Θανάση Παπαθανασίου - Μιχάλη Ρέππα στο Θέατρο Αποθήκη
05.10.2016 17:24
Το Θέατρο Αποθήκη παρουσιάζει το νέο έργο των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, με τίτλο Δεύτερη φωνή, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016.
Ο Αδαής και ο Παράφρων του Τόμας Μπέρνχαρντ: νέες παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
13.09.2016 11:47
Το θεατρικό έργο "Ο Αδαής και ο Παράφρων" σε σκηνοθεσία Γιάννου Περλέγκα παίρνει παράσταση παραστάσεων έως και τις 24 Σεπτεμβρίου, λόγω μεγάλης προσέλευσης από την πρώτη ημέρα των παραστάσεων.
Μεσαίες προσδοκίες, του Νικόλα Ανδρουλάκη στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος
17.03.2016 10:30
Το δεύτερο θεατρικό έργο του Νικόλα Ανδρουλάκη, με τίτλο Μεσαίες προσδοκίες, κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου 2016 στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος.