Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Θέατρο δε θα το έλεγες…!

Θέατρο δε θα το έλεγες…!
Ξεκινάει το δεύτερο θεατρικό εγχείρημα του Ninja TV, στο θέατρο Αποθήκη. Η παρέα που σπάει το κατεστημένο, σατιρίζοντας τα δρώμενα των καιρών παίρνει θέση για νέες μηνύσεις…

Η σάτιρα πολλές φορές ενοχλεί, πολλές φορές όμως εκφράζει ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων που αγανακτούν με τα γεγονότα στην πολιτική -και όχι μόνο- ζωή της χώρας. 

Η ομάδα του Νίντζα TV χαρακτηριστικά αναφέρει:

Κάποιες φορές, το να συνεχίζεις παρά τα γιουχαρίσματα, το να έχεις υπομονή και επιμονή, παρά τις απειλές κατά της σωματικής σου ακεραιότητας, δείχνει, δίχως άλλο, άτομο που πιστεύει με πάθος σε αυτό που κάνει.

Στην περίπτωση του δεύτερου κατά σειρά Ninja TV Live, μιλάμε για μηδενική αίσθηση κινδύνου, καθώς η ομάδα του Ninja TV (με τους Guy Krief, Δημήτρη Αναγνώστου, Stefano Gateley, με τον Νικήτα Κλιντ στη σκηνοθεσία και τον Dj Rico στη μουσική) επιστρέφει στο θέατρο, με την ίδια σύνθεση , την ίδια όρεξη για κράξιμο, αλλά και με νέο υλικό, που έκαναν πέρυσι όλη την Ελλάδα περήφανη.

Σχετικές ειδήσεις
Δεύτερη φωνή, των Θανάση Παπαθανασίου - Μιχάλη Ρέππα στο Θέατρο Αποθήκη
05.10.2016 17:24
Το Θέατρο Αποθήκη παρουσιάζει το νέο έργο των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, με τίτλο Δεύτερη φωνή, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016.
Μεσαίες προσδοκίες, του Νικόλα Ανδρουλάκη στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος
17.03.2016 10:30
Το δεύτερο θεατρικό έργο του Νικόλα Ανδρουλάκη, με τίτλο Μεσαίες προσδοκίες, κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου 2016 στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος.
Το «άλλο» σπίτι, το νέο εγχείρημα της ομάδας Εν Δυνάμει στη Στέγη
17.12.2015 14:17
Η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών υποδέχεται στη Μικρή Σκηνή, την παράσταση Το «άλλο» σπίτι, το νέο εγχείρημα της Ομάδας «Εν Δυνάμει», σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου. Η ομάδα «Εν δυνάμει», που αποτελείται από άτομα με και χωρίς αναπηρίες, δημιουργεί παραστάσεις με ευαισθησία και χιούμορ, με το σύνθημα: η ζωή είναι καλύτερη όταν τη μοιραζόμαστε όλοι μαζί δημιουργικά.

Είπα, μην ενοχλείτε!, του Francis Veber στο Θέατρο Αποθήκη
03.11.2015 17:03
Το θέατρο Αποθήκη γίνεται... ξενοδοχείο και ανοίγει τις πόρτες του 4 Νοεμβρίου με τη μαύρη κωμωδία του Francis Veber Είπα, μην ενοχλείτε, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου και μετάφραση Αντώνη Γαλέου.
Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας από την ομάδα Ιδέα στο Θέατρο Φαργκάνη
03.11.2015 12:33
Η Ομάδα Θεάτρου “Ιδέα” ξαναχτυπά, με το δεύτερο σαιξπηρικό της εγχείρημα σκηνοθετώντας μια αντισυμβατική εκδοχή-διασκευή του “Ονείρου Καλοκαιρινής Νύχτας” του Σαίξπηρ, από τις 6 Νοεμβρίου 2015 για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Φαργκάνη.