Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Χορεύουμε σε Χριστουγεννιάτικο πνεύμα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Χορεύουμε σε Χριστουγεννιάτικο πνεύμα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Στο πνεύμα των ημερών των Χριστουγέννων με διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης, η Σχολή Χορού Μάγια Δημοπούλου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, παρουσιάζουν δύο παραστάσεις σύγχρονου χορού με τη συμμετοχή των σπουδαστών της σχολής με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και με αντίτιμο εισιτηρίου την προσφορά όλων μας σε τρόφιμα, βιβλία και παιχνίδια.


Η επικουρική συμβολή ιδιωτών, επιχειρήσεων και φορέων καθίσταται εξαιρετικά σημαντική, καθώς η ανταπόκριση όσων ευαισθητοποιηθούν, στο σύνολό της, θα στηρίξει τη δραστηριότητα του Φιλόπτωχου Ταμείου Ι.Ν. Εσταυρωμένου Ταύρου, αλλά και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου. Οι προσφορές του κοινού σε είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια  είναι καθοριστικές για την συνέχιση του έργου τους.


Το πρόγραμμα:

Οι χορογραφίες που θα παρουσιαστούν αντλούν έμπνευση από:

"Το αηδόνι και το τριαντάφυλλο" έργο του Oscar Wilde
Χορογραφία - Μουσική Επιμέλεια: Μάγια Δημοπούλου

"Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα"
Χορογραφία - Μουσική Επιμέλεια: Μαρία Ανθυμίδου

"Χουδετσιανές κοντυλιές" του Ross Daly
Μουσική: Ross Daly & Χορογραφία: Μαρία Ανθυμίδου
Σε αυτή τη χορογραφία προσεγγίζεται η μουσική παράδοση μέσα από την σύγχρονη φόρμα του χορού

Σχετικές ειδήσεις
Ο μικρός πρίγκιπας, από τη Σχολή Χορού Μάγια Δημοπούλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
16.06.2016 12:26
Με διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης, η Σχολή Χορού Μάγια Δημοπούλου και οι σπουδαστές της, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, παρουσιάζουν την παράσταση σύγχρονου χορού «Ο μικρός πρίγκιπας».
Διαδρομές, από το Χοροθέατρο Ακτίνα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
06.06.2016 13:16
Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016, το Χοροθέατρο Ακτίνα παρουσιάζει στο πλαίσιο του 15ου Φεστιβάλ Xορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, την παράσταση «Διαδρομές», στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Twisted Genders της Φένιας Αποστόλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
27.05.2016 15:37
Η Φένια Αποστόλου, μετά την συμμετοχή της στο 13ο International Dublin Gay Theatre Festival στην Ιρλανδία ως ηθοποιός, παρουσιάζει την νέα της χορογραφική δουλειά «Twisted Genders» στο πλαίσιο του 15ου Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Κεντρική Σκηνή) την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:00.
65 χρόνια Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή «Ραλλού Μάνου»: παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
25.05.2016 16:35
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί φέτος για τρίτη φορά τις παραστάσεις της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής «Ραλλού Μάνου» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της σχολής για τα 65 χρόνια από την ίδρυσή της, την Παρασκευή 27, Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Μαΐου 2016, στις 21:00.
ΠαραλοΓαί/ές: Μουσικοχορευτική παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
14.04.2016 17:08
…Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί τη μουσικοχορευτική παράσταση ΠαραλοΓαί/ές, βασισμένη στα ποιητικά κείμενα των ομώνυμων δημοτικών τραγουδιών.