Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι Γιορτές κινδυνεύουν: χριστουγεννιάτικη παράσταση στο Vault

Οι Γιορτές κινδυνεύουν: χριστουγεννιάτικη παράσταση στο Vault

Ο πολυχώρος Vault και η ομάδα paperdollwise παρουσιάζουν την Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια «Οι γιορτές κινδυνεύουν» από τις 22 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.


Η ομάδα paperdollwise δημιουργεί μια διαδραστική παράσταση γεμάτη παραμύθια , τραγούδι και παιχνίδια για την αγάπη, το θάρρος και την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας!


Οι γιορτές είναι εδώ, τα δέντρα είναι στολισμένα, τα γλυκά μοσχοβολάνε και όλοι κυκλοφορούν με ένα τεράστιο χαμόγελο! Όλα δείχνουν να κυλάνε ήρεμα μέχρι τη στιγμή που  μυστηριώδης άγνωστος απειλεί να εξαφανίσει το πνεύμα των Χριστουγέννων.


Θα καταφέρουμε να το σώσουμε; Καλούμε τους φίλους μας να μας βοηθήσουν. Μοναδικός μας σύμμαχος, ένα γράμμα: «Αναζητήστε τη λύση στα παραμύθια»


Παίζουν: Ευτυχία Λιβανίου, Γιάννης Φιλίππου
Στο πιάνο ο Ιωάννης Λαζάρου
Επιμέλεια  σκηνικού χώρου: Ελεάννα Κοτσίκου  
Σχεδιασμός παράστασης: paperdollwise

Σχετικές ειδήσεις
Τα παιδιά ζουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στην Αθήνα!
14.12.2016 17:31
Φέτος τις γιορτές, οι μικροί μας φίλοι θα ζήσουν τη δική τους χριστουγεννιάτικη ιστορία στην πόλη με μία σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνουν ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, στις οποίες καλούν τα παιδιά να γίνουν πρωταγωνιστές στο δικό τους χριστουγεννιάτικο παραμύθι.
Peter Pan on ice: Χορεύοντας στον πάγο με τους Russian Ice Stars
23.11.2016 17:16
Ο Πίτερ Παν, ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών, έρχεται στην Χριστουγεννιάτικη Αθήνα σε μια φαντασμαγορική παράσταση στον πάγο με τους περίφημους Russian Ice Stars στο Taekwondo!
23.11.2016 12:13
Τα Αηδονάκια φορούν τα «Χριστουγεννιάτικα» τους από 26 Νοεμβρίου έως 8 Ιανουαρίου και φέτος υπόσχονται τις πιο χαρούμενες, τις πιο διασκεδαστικές, τις πιο «παιχνιδιάρικες», τις πιο «σκανταλίαρικες» και «φασαριόζικες» γιορτές για όλη την οικογένεια.
Περιπέτεια στη Σκουπιδανία στο Θέατρο Παραμυθίας
15.09.2016 16:25
Το Θέατρο Παραμυθίας μας προσκαλεί στην παράσταση Περιπέτεια στη Σκουπιδανία. Μία παράσταση οικολογικού ενδιαφέροντος, βασισμένη στο ομότιτλο παραμύθι, της Κατερίνας Μουρίκη, από τις εκδόσεις Ψυχογιός.
Το Δωμάτιο με τα Παραμύθια στο Θέατρο ΠΚ
03.06.2016 10:31
Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 το Θέατρο ΠΚ μας προσκαλεί στην παράσταση Το Δωμάτιο με τα Παραμύθια.