Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Groove Attack Big Band live @ Holy Wood Stage

Groove Attack Big Band live @ Holy Wood Stage

Η Groove Attack Big Band έρχεται live στο Holy Wood Stage την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:30 μ.μ.

 

Η Μπάντα που θα ταράξει τα μουσικά δρώμενα με τις απίθανες ερμηνείες της και το μοναδικό ρεπερτόριό της. Με καινούριες συνθέσεις αλλά και με διαχρονικές all time classic - ενορχηστρώσεις από τους καλύτερους παγκοσμίως ενορχηστρωτές της διεθνούς jazz, Latin, funk και ορχηστρικής μουσικής για Big Band... Είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι για ατελείωτο Groove. Είμαστε οι Groove Attack Big Band!

 

Μετά από δύο συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν στην σκηνή του Holy Wood Stage, οι Groove Attack Big Band επανέρχονται δριμύτεροι. Παρέα στη σκηνή θα έχουν την Κατερίνα Σκρέκη και τον Νίκο Ρουσσάκη, δύο καλλιτέχνες που κλέβουν τις εντυπώσεις με την ερμηνεία τους.

 

Βαδίζοντας ολοταχώς προς την χριστουγεννιάτικη περίοδο και οπλισμένοι με το «πνεύμα των Εορτών» έρχονται οι Groove Attack Big Band, με ενθουσιασμό, κέφι και αστείρευτη ενέργεια! Let us groove, γιατί είμαστε οι Groove attack big band!

 

Vocals: Katerina Skreki & Nikos Roussakis

Saxophones: Nikos Koulouris - alto sax, Stratis Papastratis - alto sax, Vaggelis Avgidis - tenor sax, Elisabeth Tsatsaki - tenor sax, Giannis Metallinos - Baryton Sax

Trumpets: Kostas Mitrou, Giannis Mitsopoulos, Giannis Robas, Haris Vrettos

Trombones: Meletis Vasiliou, Giannis Kaikis, Kyriakos Kaiktsis: Bass Trombone

Rhythm Section | Guitar: Panos Soulios, Piano: Kalli Mitsea, Bass: Fanis Tsougrianis, Drums: Argyris Kyriakos, Afro-Percussion: Xavier Hallauer

Artistic & Music Director: Nikos Koulouris

Σχετικές ειδήσεις
Xatzifrageta the band! Πατητές και μακροβούτια Live στο Oropos Summer Fest
08.07.2016 15:18
Το Σάββατο 16 Ιουλίου οι Xatzifrageta με full band σύνθεση έρχονται στον Ωρωπό (παραλία Χαλκούτσι).
The Budos Band live @ Gagarin 205
09.05.2016 14:55
Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, οι Budos Band έρχονται στο Gagarin 205. Η σπουδαιότερη funk-soul κολεκτίβα και μια εμβληματική μπάντα βιρτουόζων μουσικών, έρχονται, επιτέλους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για ένα live που αναμενόταν καιρό!
Vinyl Attack - Generation's Party στον Βοτανικός Plus
21.03.2016 12:46
Το Vinyl Attack - Generation's Party εσπιτρέφει τον Απρίλιο με 40 χρόνια μουσικής, 20 συντελεστές επί σκηνής, σε 1 ξέφρενο πάρτι στο Βοτανικό Plus.
Η Θεοδοσία Τσάτσου live full band @ HolyWood Stage
05.01.2016 15:22
Η Θεοδοσία Τσάτσου, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, έρχεται live την Παρασκευή 15 και 22 Ιανουαρίου 2016 στην Μουσική Σκηνή HolyWood Stage.
Μοnsieur Minimal Full Band Christmas Live στο Gazarte Roof Stage
18.12.2015 17:16
Στις 26 Δεκεμβρίου 2015, μια μέρα μετα τα Χριστούγεννα, ο Monsieur Minimal επισκέπτεται για ακόμη μία φορά τη σκηνή του GAZARTE σε ένα Full Band Live Project.