Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Η Κ.Ο.Α. στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ για δυο συναυλίες

Η Κ.Ο.Α. στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ για δυο συναυλίες

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που, με τίτλο «Δώρα Αγάπης-Βήματα Ζωής», διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 (από τις 10π.μ. έως τις 8μ.μ.)  σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σταθμό «Σύνταγμα» της Αττικό Μετρό. Η συμμετοχή της Ορχήστρας στο Bazaar πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα.

 

Η Ορχήστρα προσφέρει υπέρ των σκοπών της ΕΛΕΠΑΠ, με την οποία την συνδέουν άλλωστε πολλά χρόνια αρμονικής συνεργασίας, αυτό που μπορεί και ξέρει να κάνει καλύτερα: Μουσική! Εξ ου και οι συναυλίες με ελεύθερη είσοδο που θα δώσουν στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Bazaar δύο από τα μουσικά σύνολα της Κ.Ο.Α.: Το Κουιντέτο Ξύλινων Πνευστών (Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, 12.30 το μεσημέρι) και το Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών (Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, 13.30).

 

Το Κουιντέτο Ξύλινων Πνευστών της Κ.Ο.Α. αποτελείται από τους: Βαγγέλη Σταθουλόπουλο-φλάουτο, Χριστίνα Παντελίδου-όμποε, Σπύρο Μουρίκη-κλαρινέτο, Γρηγόρη Ασωνίτη-κόρνο, Οδυσσέα Μπάσσιο-φαγκότο.

 

Το Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών της Κ.Ο.Α. αποτελείται από τους:  Γιώργο Μάνδυλα-βιολί, Παναγιώτη Τζιώτη-βιολί, Πάρι Αναστασιάδη-βιόλα, Ισίδωρο Σιδέρη-βιολοντσέλο.

 

Το Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ θα πλαισιώσουν κι άλλα happenings και εκπλήξεις. Στον χώρο  θα πωλούνται χριστουγεννιάτικα καλάθια με ποτά, κρασιά και χειροποίητες μαρμελάδες και γλυκά, τυποποιημένα προϊόντα, καθώς και χριστουγεννιάτικα δώρα. Επίσης θα πωλούνται παιχνίδια, βιβλία, στολίδια, διακοσμητικά είδη σπιτιού, πορσελάνες, είδη δώρων, είδη ρουχισμού καινούργια και μεταχειρισμένα, μικροί ζωγραφικοί πίνακες από τα χέρια των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, χριστουγεννιάτικες κάρτες, καθώς και το ΓΟΥΡΙ της ΕΛΕΠΑΠ για το 2015.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΠΑΠ

Η  Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων συμπληρώνει φέτος 77 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στο παιδί με αναπηρία και την οικογένειά του, λειτουργώντας με 6 Κέντρα πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο) και 200 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό.  Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, διοργανώνει, συμμετέχει , πρωτοστατεί σε ημερίδες, συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές επιστημονικές και θεραπευτικές μεθόδους αποκατάστασης, σ’ ένα πρόγραμμα ολιστικής παρέμβασης, με διεπιστημονική ομάδα, στην υπηρεσία των παιδιών με κινητικές κυρίως αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, από λίγων ημερών έως και την ενηλικίωσή τους. Σε ετήσια βάση αγκαλιάζει πάνω από 1.500 παιδιά με αναπηρία !

Σχετικές ειδήσεις
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο… Μετρό!
25.02.2016 10:28
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών συμμετέχει με μεγάλη χαρά στο πρόγραμμα πολιτιστικών δράσεων που διοργανώνει κατά καιρούς η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.) μετατρέποντας κεντρικούς σταθμούς του δικτύου Σταθερών Συγκοινωνιών σε «σκηνές» τέχνης και πολιτισμού.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ισραήλ για δύο συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
26.01.2016 10:37
Όσοι δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους, τον προηγούμενο Οκτώβριο, για τις δύο εμφανίσεις της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Ισραήλ υπό τον Ζούμπιν Μέτα στο Μέγαρο, έχουν τώρα άλλη μία ευκαιρία να απολαύσουν το διάσημο σύνολο σε δύο ακόμη συναυλίες του με δύο διαφορετικά προγράμματα, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στις 8:30 το βράδυ.

Η Μαρία Φαραντούρη και ο Γιώργος Νταλάρας συναντούν τη Συμφωνική Ορχήστρα στο θέατρο Παλλάς
12.01.2016 14:44
Δύο μεγάλες συναυλίες με το Γιώργο Νταλάρα και τη Μαρία Φαραντούρη διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη των Αθηναϊκών Θεάτρων, τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 στις 8.30μ.μ. στο θέατρο Παλλάς.
X-MAS Explode Fest with Nightstalker @ An Club
22.12.2015 12:43
Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο γεγονός έρχεται στο An Club την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015, με μερικά απο τα σημαντικότερα ονόματα της εγχώριας rock σκηνής: NIGHTSTALKER & special acts: HERITAGE / THE DARKSTAR / CONTRA LIMIT.
Χριστουγεννιάτικο NEON & Cycladic Late Night Party!
16.12.2015 14:10
Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, ο ΝΕΟΝ και το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, οργανώνουν χριστουγεννιάτικο NEON & Cycladic Late Night Party.