Διαγωνισμό φωτογραφίας με αποκλειστικό θέμα , στιγμές ζωής στην Θεσσαλονίκη  προκηρύσσει  ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, υπό την Αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον ΟΑΣΘ και τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας & Θράκης.

 

Στόχος του διαγωνισμού είναι η δημιουργία μεγάλης ομαδικής έκθεσης που θ’ αναδείξει τις φανερές αλλά και τις κρυμμένες ομορφιές της πόλης μας και τους τρόπους που την «ζούμε» και κινούμαστε σε αυτή.

Τελευταία ημέρα υποβολής των έργων είναι η 10η  Ιανουαρίου 2015, ενώ η συμμετοχή στην έκθεση/διαγωνισμό είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο, ερασιτέχνη ή επαγγελματία.

Η επιλογή των έργων θα γίνει από κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από σημαντικούς καλλιτέχνες της πόλης.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

• Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με 1 έως 2 φωτογραφίες.

• Η αποστολή των φωτογραφιών αρχίζει 3 Δεκεμβρίου 2014 με καταληκτική ημερομηνία αποστολής 10 Ιανουαρίου 2015.

• Η αποστολή των φωτογραφιών θα γίνει σε ψηφιακή μορφή σε αρχεία JPG, μέσω του ειδικού facebook application

• Για την ανάδειξη των νικητών, δικαίωμα ψήφου έχουμε όλοι ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώνεται κατά 60% από τον κόσμο και 40% από την κριτική επιτροπή

• Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με την/τις φωτογραφία-ες του να αποστείλει και τα στοιχεία του: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο σταθερό – κινητό και e-mail.

• Τα ονόματα των αρχείων πρέπει να έχουν την μορφή: Επίθετο-όνομα#01.jpg, Επίθετο-όνομα#02.jpg,κλπ.

• Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευθούν, οι 12 επικρατέστερες θα φιλοξενηθούν σε hot spots της πόλης και σε λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ, ενώ όλες οι συμμετοχές θα εκτεθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Θεσσαλονίκης.

Έπαθλα

-1 ετήσια υποτροφία σπουδών στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης αξίας 4.200 ευρώ

-3 υποτροφίες σπουδών για τα σεμινάρια εκμάθησης φωτογραφίας του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης

-1 Delux διανυκτέρευση σε δίκλινο, με πρωινό, στο Grand Hotel