Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού για παιδιά

Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού για παιδιά
Το Studio Μαυρομιχαλη συστήνει σε γονείς παιδιών από 4 έως 11 ετών ένα υπέροχο  εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού και δημιουργικής απασχόλησης!

Τα παιδιά στο εργαστήρι μαθαίνουν παιχνίδια αυτοσχεδιασμού και κίνησης, ασκήσεις ενεργοποίησης, μυθοπλασία, δραματοποίηση παραμυθιών, ζωγραφική, κατασκευή μάσκας και αυτοσχέδιου κουστουμιού.

Με αυτό τον τρόπο το παιδί ξεκινά την γνωριμία του με την τέχνη του θεάτρου αλλά και τις άλλες τέχνες μέσα από το παιχνίδι. Παίζει και μοιράζεται τη χαρά της δημιουργίας με τα μέλη της ομάδας.

Κατά την διάρκεια του μαθήματος οι γονείς μπορούν να απολαύσουν ζεστό καφέ και γλυκές λιχουδιές στο φουαγιέ του θεάτρου.

Υπεύθυνη του προγράμματος η ηθοποιός Μαρία Μαλταμπέ.

Σχετικές ειδήσεις
Εβδομάδα Κυπριακού Θεατρικού Έργου στην Αθήνα
21.09.2016 14:02
Από τις 4 έως τις 8 Οκτωβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η «Εβδομάδα Κυπριακού Θεατρικού Έργου στην Αθήνα», στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Από το χαρτί στη σκηνή: Τα έργα από το στούντιο συγγραφής θεατρικού έργου στο Νέο Rex
07.06.2016 15:23
Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει τα νέα έργα των συγγραφέων που συμμετείχαν στο φετινό Στούντιο συγγραφής θεατρικού έργου το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουνίου στο Νέο Rex.
Οι Κυνικοί στον Άδη: 2 τελευταίες παραστάσεις στο Εργαστήρι Μαιρηβή
04.04.2016 16:51
Ολοκληρώνονται και φέτος οι παραστάσεις θεάτρου κούκλας, από Έλληνες κουκλοπαίκτες στο "Εργαστήρι Μαιρηβή", με την παράσαση Οι Κυνικοί στον Άδη.
Το Τέλος του παιχνιδιού, σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου στο Θέατρο Τέχνης της Μόσχας
23.03.2016 14:47
Το "Τέλος του Παιχνιδιού" του Σ. Μπέκετ που σκηνοθέτησε ο Θεόδωρος Τερζόπουλος στο Θέατρο Αλεξαντρίνσκι με Ρώσους ηθοποιούς, παρουσιάζεται στις 6 Απριλίου στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης της Μόσχας, στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Χρυσή Μάσκα". Μαζί θα παρουσιαστεί και η "Μασκαράτα" του Μ. Λέρμοντοφ, αναβίωση της παλιάς σκηνοθεσίας του Β. Μέγιερχολντ από τον Βαλερί Φόκιν.
Θεατρικό Βραβείο Μελίνα Μερκούρη 2016: Οι υποψηφιότητες
02.03.2016 13:09
Φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την καθιέρωση του «Θεατρικού Βραβείου Μελίνα Μερκούρη» που απονέμεται σε αναγνώριση της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας νέας ηθοποιού της περασμένης θεατρικής περιόδου.