Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Trolly Night - Μπα; Ένα μιούζικαλ! της Μαρίας Κυριάκη στο Τσάι στη Σαχάρα

Trolly Night - Μπα; Ένα μιούζικαλ! της Μαρίας Κυριάκη στο Τσάι στη Σαχάρα

Το έργο της Μαρίας Κυριάκη Trolly Night - Μπα; Ένα μιούζικαλ!, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου έρχεται στο Τσάι στη Σαχάρα από την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 για δεκαπέντε μόνο παραστάσεις. Μια ιστορία βασισμένη στη «Νύχτα Χριστουγέννων» του Νικολάι Γκόγκολ.

 

Μια φορά κι ένα καιρό, σήμερα ή χτες ή ίσως και αύριο, μες στην καρδιά του χειμώνα, την παραμονή των Χριστουγέννων,  σ’ ένα μακρινό χωριό  μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα κι από του Διαβόλου το κέρατο, καταφθάνει ο Κωλοβελόνης αποφασισμένος σαν γνήσιος καλικάντζαρος να φέρει τα πάνω κάτω.

 

Όμως εκεί, κάτω από το φως του φεγγαριού, συμβαίνουν πράματα και θάματα. Άλλοι παραστρατούν, άλλοι ψεύδονται, άλλοι εξαγοράζουν, άλλοι ερωτεύονται και κάποιοι είναι αποφασισμένοι να βγάλουν στη φόρα τα άπλυτα όλων για να διασκεδάσουν. Οι κάτοικοι του χωριού αποδεικνύουν πως κανένας δαίμονας δεν είναι πιο δυνατός από εκείνον που κουβαλάνε μέσα τους.

 

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία για το σκοτάδι στις ανθρώπινες ψυχές, την ομορφιά της αγάπης, το φόβο για το άγνωστο και τη δύναμη του πεπρωμένου.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

 

Κείμενο: Μαρία Κυριάκη

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου

Εικαστική επιμέλεια: Αγγελίνα Παγώνη

Μουσική: Σταύρος Τσουμάνης

Χορογραφίες: Αναστασία Γεωργαλά

Μάσκες: Βαγγέλης Μήττας

Φωτογραφίες: Αγγελίνα Παγώνη

Βοηθός σκηνοθέτη: Κορνηλία Κυριάκη

 

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά)

Δήμος Αμπράζης

Ευγενία Αποστόλου

Τάσος Δέδες

Κορνηλία Κυριάκη

Σχετικές ειδήσεις
1984, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
11.11.2016 11:34
1984. Το προφητικό μυθιστόρημα-σταθμό για την πολιτική σκέψη του 20ού αιώνα παρουσιάζει η εταιρεία Λυκόφως από τις 2 Δεκεμβρίου στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Ευαγγελάτου, μετά την μεγάλη επιτυχία του Φάουστ.
«Αττίκ, μια ζωή χειροκροτήματα» στο Τσάι στη Σαχάρα
14.09.2016 12:31
Η παράσταση «Αττίκ, μια ζωή χειροκροτήματα», σε κείμενο Άγγελου Ανδρεόπουλου και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου, επανέρχεται στο θέατρο «Τσάι στη Σαχάρα», από την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016.
Το Mamma mia έρχεται στο Θέατρο Ακροπόλ!
01.06.2016 13:25
Το «Mamma Mia» των ΑΒΒΑ, ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή μιούζικαλ όλων των εποχών σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται μετά από ειδική άδεια των δημιουργών στη «χώρα» του και… «μιλάει» ελληνικά!
Αυγά μάτια της Γωγώς Φάκου στο Τσάι στη Σαχάρα
28.04.2016 11:41
Το Τσάι στη Σαχάρα παρουσιάζει, από το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, τη νέα μουσική κωμωδία της Γωγώς Φάκου «Αυγά μάτια».
Το ελεύθερο ζευγάρι επιστρέφει στο Τσάι στη Σαχάρα
01.03.2016 13:32
Το «Ελεύθερο ζευγάρι» των Ντάριο Φο - Φράνκα Ράμε -ύστερα από τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη- επιστρέφει στο Τσάι στη Σαχάρα, από τις 11 Μαρτίου 2016.