Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει την καινούργια δουλειά του Χρήστου Κεχαγιόγλου με τίτλο, σε μία έκθεση που περιλαμβάνει μια σειρά από ακρυλικά σε ξύλο, που χαρακτηρίζονται από τα φωτεινά τους χρώματα, τα παιχνίδια της προοπτικής και του σχεδίου και μια ονειρική ατμόσφαιρα.

Ο Ορίζοντας παίζει ζωγραφικά με τις δύο ερμηνείες της λέξης. Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη: Ο oρίζοντας είναι το πέρας και το άπειρο, το τέλος και η αρχή. Είναι μια γραμμή, ευθεία ή τεθλασμένη, ένα μακρινό όριο του κόσμου μας. Παραμένει πάντοτε μακριά, υποδηλώνοντας με το απλησίαστο την απειρία του γνωστού και άγνωστου κόσμου που μας περιβάλλει. Ορίζοντας όμως, είναι και η μετοχή του ορίζω, και ορίζοντας ταχτοποιούμε τα πράγματα, τα συναισθήματα και τις καταστάσεις, ενεργοποιούμε τα νοήματα και δημιουργούμε τον πολιτισμό μέσα στον αχανή και ακατάστατο κόσμο.

Ο Χρήστος Κεχαγιόγλου εξερευνά ένα χαρακτηριστικό αν και αναγκαστικά περιορισμένο κομμάτι των άπειρων ζωγραφικών εκδοχών και παραλλαγών της γραμμής–ορίου του ορατού κόσμου