Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Άρπα και Φωνή σαν ένα μόνο όργανο…

Άρπα και Φωνή σαν ένα μόνο όργανο…
Το ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών κ Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη υποδέχεται την  διεθνούς φήμης μουσικό Arianna Savall για δύο μοναδικές συναυλίες με χρώματα φωνής και άρπας…

Η Arianna Savall έχει αναπτύξει μια εντυπωσιακή μουσική δραστηριότητα καλύπτοντας ένα μουσικό φάσμα από την παλιά μέχρι την σύγχρονη μουσική με παρουσία τόσο ως ερμηνεύτριας όσο και ως αρπίστριας.

Το πρόγραμμα Bella Terra που θα παρουσιάσει αποτελείται από δώδεκα ποιήματα που έχει μελοποιήσει η ίδια τα τελευταία χρόνια.

Μαζί της επί σκηνής ο τενόρος Petter Johansen που παίζει και σκανδιναβικό βιολί , ο  David Moyoral στα κρουστά και ο  Dimitri Psonis στο σαντούρι.

Ένα τρυφερό μουσικό ταξίδι στο χθες και στο σήμερα που δεν πρέπει να χάσετε..

 

Σχετικές ειδήσεις
Minor Protest: Η Παρασκευή Λεβεντάκου live στο Rabbit Hall
13.04.2016 12:14
Η μουσική παράσταση «Minor Protest» έρχεται στο Rabbit Hall στις 18 και 19 Απριλίου 2016 για να αφήσει το δικό της μουσικό στίγμα, μέσα από την φωνή της Παρασκευής Λεβεντάκου.
Η Φόνισσα του Γιώργου Κουμεντάκη επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
22.03.2016 16:46
Η Φόνισσα, η όπερα του Γιώργου Κουμεντάκη, μετά από ισχυρή απαίτηση του κοινού, παρουσιάζεται από την Εθνική Λυρική Σκηνή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για τέσσερις μόνο παραστάσεις στις 15, 16, 17 και 20 Απριλίου 2016, σε μουσική διεύθυνση Βασίλη Χριστόπουλου και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ευκλείδη.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
02.03.2016 15:26
H συνάντηση που έγινε talk of the town το φετινό χειμώνα, που ενθουσίασε κοινό και δημοσιογράφους, όχι μόνο σαν μουσική παράσταση αλλά και σαν καινούργια καλλιτεχνική πρόταση, έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Gazi Live
03.02.2016 12:10
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι εδώ! Στο Γκάζι Live σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη. Για ένα βράδυ μόνο… Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, με ιστορίες του ”Rock της Δυτικής Όχθης”, σε μία ξεχωριστή και μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις. Καλεσμένοι του δύο απ’ τα σημαντικότερα συγκροτήματα της μεγάλης μουσικής οικογένειας που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Μπλε και οι Εκείνος & Εκείνος.
Το ρομαντικό εκκλησιαστικό όργανο: Η Ουρανία Γκάσιου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
23.11.2015 12:30
Η καταξιωμένη οργανίστα Ουρανία Γκάσιου θα αποκαλύψει την εκφραστική παλέτα του εκκλησιαστικού οργάνου, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, στις 8:30 το βράδυ, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.