Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες για μικρούς και μεγάλους στην Ένωση Δραματοθεραπευτών Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδας

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες για μικρούς και μεγάλους στην Ένωση Δραματοθεραπευτών Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδας

Η Ένωση Δραματοθεραπευτών Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδας σας καλεί , το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, στις 6 το απόγευμα, με τα παιδιά και τους φίλους σας να δημιουργήσουμε μια χριστουγεννιάτικη γωνιά με ζωγραφιές, χειροτεχνίες και θεατρικό παιχνίδι, όπου μέσα της θα ζωντανέψουν χριστουγεννιάτικες ιστορίες από την ελληνική παράδοση με την βοήθεια αφηγητών.

 

Μαγικοί μύλοι που δουλεύουν ακόμη και την παραμονή των Χριστουγέννων ζωντανεύουν τα όνειρά μας, και καλικάτζαροι που παραμονεύουν να τα πάρουν μας προκαλούν σε ένα ταξίδι φαντασίας.

 

Μικροί και μεγάλοι θα φτιάξουν το δέντρο των ευχών και θα κρεμάσουν την δική τους ευχή στα κλαδιά του, μέσα από παιχνίδια και δράσεις.

 

Θα προσφερθούν κεράσματα για τα παιδιά και τους ενήλικες.

 

Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια της γνωριμίας της Ένωσης και του έργου της  με το ευρύ κοινό. Τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη της ΕΔΠΕ και τα λειτουργικά έξοδα της εκδήλωσης.

Σχετικές ειδήσεις
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Μαρίνα Φλοίσβου
23.12.2016 13:32
Φέτος, το πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντανεύει στη Μαρίνα Φλοίσβου προσκαλώντας τους φίλους της, μικρούς και μεγάλους, σ’ ένα μοναδικό ταξίδι με το «Φλοίσβος Εξπρές, το Μαγικό Υποθαλάσσιο Τρένο».
Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ
15.12.2016 12:45
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς καλεί τους φίλους του σε χριστουγεννιάτικες μικρές γιορτές, στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ, στον Ταύρο.
Χριστουγεννιάτικες ιστορίες από τον Ιανό στην Κιβωτό του Κόσμου
12.12.2016 17:15
Τραγουδιστές, τραγουδοποιοί και ηθοποιοί διαβάζουν στον Ιανό παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες σε μικρά και… μεγάλα παιδιά!
Εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις από το ΚΘΒΕ για μικρούς και μεγάλους
09.12.2016 17:28
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, συμμετέχοντας στο εορταστικό κλίμα των ημερών, προγραμματίζει μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους.
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ηλιούπολης
30.11.2016 17:24
Ο Δήμος Ηλιούπολης ετοίμασε ένα Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους και μας προσκαλεί να απολαύσουμε συντροφιά στιγμές κατάνυξης αλλά και διασκέδασης και αισιοδοξίας.