Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες για μικρούς και μεγάλους στην Ένωση Δραματοθεραπευτών Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδας

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες για μικρούς και μεγάλους στην Ένωση Δραματοθεραπευτών Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδας

Η Ένωση Δραματοθεραπευτών Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδας σας καλεί , το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, στις 6 το απόγευμα, με τα παιδιά και τους φίλους σας να δημιουργήσουμε μια χριστουγεννιάτικη γωνιά με ζωγραφιές, χειροτεχνίες και θεατρικό παιχνίδι, όπου μέσα της θα ζωντανέψουν χριστουγεννιάτικες ιστορίες από την ελληνική παράδοση με την βοήθεια αφηγητών.

 

Μαγικοί μύλοι που δουλεύουν ακόμη και την παραμονή των Χριστουγέννων ζωντανεύουν τα όνειρά μας, και καλικάτζαροι που παραμονεύουν να τα πάρουν μας προκαλούν σε ένα ταξίδι φαντασίας.

 

Μικροί και μεγάλοι θα φτιάξουν το δέντρο των ευχών και θα κρεμάσουν την δική τους ευχή στα κλαδιά του, μέσα από παιχνίδια και δράσεις.

 

Θα προσφερθούν κεράσματα για τα παιδιά και τους ενήλικες.

 

Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια της γνωριμίας της Ένωσης και του έργου της  με το ευρύ κοινό. Τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη της ΕΔΠΕ και τα λειτουργικά έξοδα της εκδήλωσης.

Σχετικές ειδήσεις
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ηλιούπολης
30.11.2016 17:24
Ο Δήμος Ηλιούπολης ετοίμασε ένα Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους και μας προσκαλεί να απολαύσουμε συντροφιά στιγμές κατάνυξης αλλά και διασκέδασης και αισιοδοξίας.
Περιηγητές: Workshop από το Playroom στο Μπάγκειον
05.04.2016 15:46
Κατά τη διάρκεια της Σύναψης II της ΑΒ 5to6 “OMONOIA”, η ομάδα Playroom θα βρίσκεται στον 1ο όροφο του Ξενοδοχείου Μπάγκειον, για να εγκαινιάσει το “ProjectRoom”, μια συμμετοχική πλατφόρμα για μικρούς και μεγάλους η οποία μέσα από μια σειρά συμμετοχικών workshops σκοπεύει να εξετάσει το ζήτημα της εξωτικοποίησης της Ελλάδας.
Φαντάσου τον Ξουθ Ι και ΙΙ workshops από την ομάδα Playroom στο Μπάγκειον
04.04.2016 14:52
Εντός του Πλαισίου της Σύναψης 2 της Μπιενάλε της Αθήνας “Oμόνοια”, η ομάδα Playroom θα βρίσκεται στον 1ο όροφο του Ξενοδοχείου Μπάγκειον, για να εγκαινιάσει το“ProjectRoom”, μια συμμετοχική πλατφόρμα για μικρούς και μεγάλους η οποία μέσα από μια σειρά συμμετοχικών workshops σκοπεύει να εξετάσει το ζήτημα της εξωτικοποίησης της Ελλάδας.
Χριστούγεννα στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ
16.12.2015 15:07
Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς καλεί μικρούς και μεγάλους την Πέμπτη 17 και το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, στους χώρους του Ιστορικού Αρχείου του για να γιορτάσουν.
Lighting Up Xmas: Χριστουγεννιάτικες δράσεις στο Golden Hall
10.12.2015 10:30
Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο Golden Hall, ο απόλυτος προορισμός όλης της οικογένειας, γιορτάζει για ακόμα μία χρονιά τα Χριστούγεννα, με μοναδικές εκδηλώσεις για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του.