Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Οι JazzMatazz live στο Floral

Οι JazzMatazz live στο Floral

Οι JazzMatazz ξαναχτυπούν και το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 έρχονται για ένα live στο Floral.

 

Η μπάντα που ρίχνει κατευθείαν στο ψαχνό,

Η μπάντα που σουινγκάρει άγρια (γιατί υπάρχει, αλήθεια, κι άλλος τρόπος?),

Η μπάντα που στήνει γιορτές πάντα και έχει άποψη για τα πάντα,

Η μπάντα που δεν κοιμάται ποτέ,

σας καλεί σε μια σπέσιαλ βραδιά στο φιλόξενο Φλοράλ στην πλατεία Εξαρχείων!

 

Με όπλα τους τα καυστικά στιχάκια τους βγαλμένα από την κοινωνική πραγματικότητα, που διακωμωδούν τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, αλλά και το σουίνγκ το γνήσιο, το ανόθευτο, το μαγκιόρο, έρχονται να το κάψουνε.

 

Το κερασάκι στην τούρτα: Μαζί τους για πρώτη φορά ο τρομπετίστας Γιώργος Λυκούδης!

 

Θα παιχτούν μόνο cool κομμάτια, από τη διεθνή swing ιστορία, εντελώς απρόσμενες διασκευές από άλλα μουσικά είδη, ελληνικούρες που γουστάρουμε, καθώς και κομμάτια από την πρώτη δουλειά της μπάντας!

Σχετικές ειδήσεις
Οι The Speakeasies Swing Band live στο Ίλιον Plus
29.12.2016 14:00
Οι The Speakeasies Swing Band, στο τελευταίο live του '16, έρχονται στο Ίλιον Plus για ένα swing ντελίριο με τη βοήθεια και παρουσία των JazzMatazz και των Athens Boogie.
Ο Theodore live στο Six d.o.g.s
30.11.2016 16:42
Στις 10 Δεκεμβρίου ο Theodore θα βρεθεί στο six d.o.g.s στην Αθήνα για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
JazzMatazz και Athens Boogie στο AN Groundfloor
08.09.2016 13:33
Οι εκρηκτικοί JazzMatazz και η ομάδα χορού "Athens Boogie" παρουσιάζουν την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 στο ΑΝ GROUNDFLOOR, μια βραδιά Υπερθέαμα με αγαπημένα swing & blues τραγούδια.
Οι JazzMatazz live στο Faust
20.04.2016 12:21
Με την ολοκαίνουρια πλουραλιστική τους σύνθεση οι JazzMatazz επισκέπτονται το ξεχωριστό και πανέμορφο FAUST την Τρίτη 26 Απριλίου 2016 για ένα μοναδικό show όπως μόνο αυτοί μπορούν!
Οι Wedding Singers ξαναχτυπούν στο Gazarte!
12.04.2016 17:05
Όσες φορές έχουν ανέβει στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE έχουν κλέψει τις καρδιές μας! Μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους, οι Wedding Singers ξαναχτυπούν και επιστρέφουν για να μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο party γεμάτο ρυθμό!