Το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, στις 7.00΄μ.μ., ξεκινούν στο θέατρο STUDIO Κυψέλης–Αίθουσα «Βίλμα Κύρου για τρίτη σαιζόν, οι παραστάσεις του έργου «Βρώμικα κόλπα», του David Foley, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού.

Οι Θεατρίνων θεατές, παράλληλα με το LEONARDO’S RING και το KABAΦΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ, γιορτάζουν τα δέκα τους χρόνια επαναλαμβάνοντας μια από τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες, το ψυχολογικό θρίλερ «Βρώμικα κόλπα» (“Α nasty trick”).

Πρόκειται, σύμφωνα με τη γνώμη των κριτικών, για ένα από τα τρία καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου, μαζί με την “Παγίδα θανάτου” και το “Σλουθ”.

Μια ιδιόμορφη ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μια διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων και ένα νεότερό της γοητευτικό άντρα γίνεται αφορμή για μια παράσταση γεμάτη σασπένς που, κυριολεκτικά, κόβει την ανάσα. Έρωτας, χρήμα, εφιάλτες από το παρελθόν και ένα μυστηριώδες σμαράγδι υφαίνουν την περίπλοκη όσο κι εντυπωσιακή αυτή η ιστορία. Η ιδιαιτερότητά της έγκειται στον  «εγκλωβισμό»  των ηρώων σε ένα κλειστό δωμάτιο, ενώ το κοινό παρακολουθεί πίσω από ένα «τοίχο».

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Μετάφραση: Κωνσταντίνα Ρίτσου

Σκηνοθεσία-φωτισμοί: Γιώργος Λιβανός

Σκηνικά-Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη

Σύμβουλος παράστασης-στίχοι τραγουδιών: Μαριάννα Τόλη

Μουσική: Γιάννης Φίλιας

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Αλμαλής

Ηθοποιοί: Μαρία Αλιφέρη, Χρήστος Λιακόπουλος, Απόστολος Κρίτσας.

Στο πιάνο και στο τραγούδι ζωντανά επί σκηνής ο Σωτήρης Αντωνίου.