Το Θέατρο Τζένη Καρέζη παρουσιάζει το έργο του  Nicholas Wright Ερωτευμένη με τον Βαν Γκόγκ, σε σκηνοθεσία Ελένης Μποζά με την Ελένη Ερήμου στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το Ερωτευμένη με τον Βαν Γκογκ μιλάει για τον έρωτα και την επίδρασή του πάνω στην καλλιτεχνική δημιουργία φέρνοντας στο φως το μυστικό μιας ιδιοφυΐας. Το έργο στηρίζεται στην αλληλογραφία του Βαν Γκογκ με τον αδελφό του.

Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα.΄Ετσι και πίσω από τον πιο γνωστό παγκοσμίως ζωγράφο Βίνσεντ Βαν Γκογκ, που οι πίνακές του σήμερα ξεπερνούν σε αξία τα 100.000.000 ευρώ, βρίσκεται μια παράξενη αγγλίδα χήρα της Βικτωριανής εποχής, η Ούρσουλα Λόγιερ. Αυτήν γνωρίζει ο νεαρός εικοσάχρονος Βίνσεντ στο Βικτωριανό Λονδίνο, όταν νοικιάζει δωμάτιο στην πανσιόν της. Ο έρωτας μεταξύ τους είναι εκρηκτικός αλλά και απεγνωσμένος, καθώς η ερωτευμένη Ούρσουλα, ποδοπατώντας τα ταμπού της εποχής της, αφήνεται στον έρωτά του και, διαβλέποντας το άγουρο ακόμη ταλέντο του, που και ο ίδιος ο Βίνσεντ δεν μπορούσε τότε να υποψιαστεί, γίνεται το πρώτο γυμνό μοντέλο του. Ποιο θα είναι όμως το μέλλον ενός τέτοιου αταίριαστου κοινωνικά έρωτα ανάμεσα σ’ έναν αδέξιο και θρησκόληπτο νεαρό Ολλανδό και σε μια μεγαλύτερη, δυναμική αλλά και ψυχικά τραυματισμένη γυναίκα, στην σεμνότυφη Αγγλία εκείνης της εποχής;

Το έργο, με τον τίτλο Vincent in Brixton, παίχτηκε με επιτυχία το 2003 στο Λονδίνο με τη γνωστή και βραβευμένη με τρία Λώρενς Ολίβιε, Κλαιρ Χίγγινς στον ρόλο της Ούρσουλα.

Στο ρόλο του Βίνσεντ Βαν Γκόγκ ο   Χάρης Μαυρουδής.