Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B - Movies live στο Σταυρό του Νότου

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B - Movies live στο Σταυρό του Νότου

Ο Σταυρός του Νότου φιλοξενεί τον Παύλο Παυλίδη και τους B - Movies από την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 και κάθε Παρασκευή για πέντε μόνο παραστάσεις.


Ήρθε η στιγμή ο στίχος, η ποίηση του Παύλου Παυλίδη, να περάσει κι επισήμως μπροστά. Να κάνουμε focus στα λόγια των τραγουδιών του. Nα χαμηλώσουν οι τόνοι αλλά όχι η ένταση, να σταθούμε λίγο και να ακούσουμε. Η μουσική ως αφήγηση . Γιατί ο Παύλος Παυλίδης είναι ο ποιητής της γενιάς μας.


Όταν ακούς τον Παύλο Παυλίδη, βουτάς στους στίχους του και ξεκινάς μια σχέση ζωής . Άλλωστε, «μου είχες πει πως θα `ρθει κάποια μέρα που ό,τι αντικρίζω θα το ερωτεύομαι, τώρα αρχίζω και θυμάμαι». Φτιάχνει ο καθένας τις προσωπικές του εικόνες και νιώθει καλά να τις τραγουδά μαζί του “Άλλοτε μοιάζει με λουλούδι, άλλοτε μοιάζει με φωτιά, άλλοτε πάλι σα τραγούδι που όπως έρχεται τρελό από μακριά γκρεμίζει τοίχους, ξηλώνει δέντρα στην αυλή και τρέχω να του βρω δυο στίχους για να προλάβει να βουτήξει σαν πουλί μες στον αέρα να ταξιδέψει να κρυφτεί...”


Ένας Παύλος Παυλίδης στην ουσία του. Για πέντε διαφορετικές από τις συνηθισμένες εμφανίσεις του, στην Αθήνα, στο Σταυρό του Νότου Plus. Στο επίκεντρο αυτών των παραστάσεων μπαίνουν τα λόγια. Η μουσική δεν υποχωρεί, συνοδεύει τα κείμενα. Γι'αυτό και ο Παύλος μας προσκαλεί μαζί με τους B-Movies να ακούσουμε τα λόγια, των παλιών αγαπημένων, των πιο πρόσφατων αλλά και των νέων του τραγουδιών που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.


Στο Σταυρό του Νότου Plus από την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και για πέντε Παρασκευές η ακρόαση γίνεται ιεροτελεστία, ένας εσωτερικός διάλογος μεταξύ του καλλιτέχνη και του κοινού. Και όλα τα τραγούδια του θα είναι εκεί, το ίδιο κι εμείς... δεν θα λείψει κανείς.


Παύλος Παυλίδης και B-Movies:

Τόλης Δεληγιάννης (Μπάσο), Αλέκος Σπανίδης (Τύμπανα), Ορέστης Μπενέκας (πλήκτρα), Θανάσης Τζίνγκοβιτς (Ηλεκτρική κιθάρα)

http://www.pavlospavlidis.gr

Σχετικές ειδήσεις
Παύλος Παυλίδης και B - Movies live στο Σταυρό του Νότου
25.10.2016 15:53
Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και με τη συμμετοχή τους σε φεστιβάλ του εξωτερικού (Stereoleto - Ρωσία, Feggaros - Κύπρος), ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies ολοκληρώνουν αυτό τον κύκλο συναυλιών στην Αθήνα στο αγαπημένο τους στέκι – την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή!
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies live στο Principal Club Theater
21.10.2016 14:35
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies θα εμφανιστούν για ένα live στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο των 51ων Δημητρίων.
Ο Παύλος Παυλίδης για ένα acoustic live στη Σύρο
12.08.2016 14:46
Γνωστός στο ευρύ κοινό, σαν το κεντρικό πρόσωπο του συγκροτήματος θρύλος «Ξύλινα Σπαθιά», ο Παύλος Παυλίδης ξαναγυρνά στη Σύρο.
Γιάνννης Αγγελάκας, VIC, Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow, Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στην Πλατεία Νερού
27.04.2016 12:57
Tο παλιό και το νέο αίμα της ελληνικής rock σκηνής σε μια συναυλιακή συνάντηση που όμοιά της δεν έχετε ξαναδεί! Γιάννης Αγγελάκας, Villagers of Ioannina City, Παύλος Παυλίδης & the B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow και Βαγγέλης Μαρκαντώνης, στήνουν ένα εκρηκτικό line-up που κανείς δεν πρέπει να χάσει, στις 16 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.
Παύλος Παυλίδης και Β – Movies live με παρουσίαση δίσκου στο Gagarin 205
07.03.2016 13:28
Ο Παύλος Παυλίδης και οι Β – Movies επιστρέφουν στο Gagarin 205, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, για να παρουσιάσουν το καινούριο τους album "Μια πυρκαγιά σ' ένα σπιρτόκουτο”, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Inner ear!