Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Η Αφροδίτη Μάνου live στο Σταυρό του Νότου

Η Αφροδίτη Μάνου live στο Σταυρό του Νότου

Ο Σταυρός του Νότου φιλοξενεί την Αφροδίτη Μάνου για μία συναυλία με τίτλο 30 χρονιά Νυχτερινή Εκπομπή, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014.


"Τον περασμένο Μάρτη, ήρθε να με δει η Δέσποινα, ένα κορίτσι 22 χρονών, που την είχα γνωρίσει δυο-τρία χρόνια πριν, όταν κάναμε μια συνέντευξη για το ηλεκτρονικό έντυπο στο οποίο δούλευε ήδη, σπουδάζοντας σε μια σχολή, με στόχο να ασχοληθεί με μουσικές παραγωγές.

Ήρθε λοιπόν η Δέσποινα στο σπίτι μου και μού ζήτησε να “γίνω” το θέμα της διπλωματικής της εργασίας. Να αναλάβει δηλαδή, να διοργανώσει μια συναυλία δική μου, από την αρχή, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και πάνω σ’ αυτό να βαθμολογηθεί και να πάρει το πτυχίο της. Είχε μάλιστα βρει και το concept: «30 χρονια Νυχτερινή Εκπομπή». Μια μουσική αναδρομή στο σύνολο της δουλειάς μου ως τραγουδοποιού, τόσο στους προσωπικούς μου δίσκους, όσο και στα τραγούδια μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο από το 1984, μέχρι σήμερα.
Το σκέφτηκα και παρ’ όλη την αναβλητικότητα που με διακρίνει, κατάλαβα ότι ήταν δύσκολο να αντισταθώ για πολύ σε μια τέτοια πρόταση, γεμάτη πάθος, όρεξη, πίστη, νιάτα και ελπίδα. Γεμάτη αγάπη, γνώση και αφοσίωση για τη δουλειά μου. Μια πρόταση που ήταν δώρο εμπιστοσύνης και αποδοχής, από μια γενιά που ετοιμάζεται να βγει και να βρει το δρόμο της σε μια Ελλάδα, που πάνω της η δικιά μου γενιά έχει ασελγήσει με όλους τους τρόπους και δεν έχει αφήσει παρά μόνο παραδείγματα προς αποφυγήν για τους νέους.


Χώρος, ο “Σταυρός του Νότου”. Χρόνος, η Κυριακή 7 Δεκεβρίου 2014, ώρα 20.30. Η ορχήστρα , 6μελής με επικεφαλής τον πιανίστα και πολλά υποσχόμενο νέο τραγουδοποιό Σπύρο Λούκο, με όλα τα μέλη της κάτω των 30 ετών. Γραφιστικά, βιντεάκια, ραδιοφωνικά σποτ, teaser, μακιγιάζ και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει, από συμφοιτητές και φίλους της Δέσποινας.
Στο πρόγραμμα , τραγούδια δικά μου και μερικές εκπλήξεις.

Σας περιμένουμε.Αφροδίτη Μάνου

 


Μαζί της: Σπ. Λούκος (πλήκτρα/ενορχηστρώσεις), Τ. Λούκος (κρουστά), Παν. Αυγερινός (κιθάρες/μπουζούκι), Χρ. Ζαντιώτης (μπάσο), Μ. Δελή (ακορντεόν), Ι. Μπουζιούρη (βιολί)
.

Σχετικές ειδήσεις
Οι 1550 live στο Σταυρό του Νότου Club
24.01.2017 10:08
Έπειτα από δύο εκρηκτικές εμφανίσεις στην κατάμεστη σκηνή του «Σταυρού του Νότου», οι 15 50, επανέρχονται ανανεωμένοι και δριμύτεροι στην ιστορική σκηνή «Σταυρός του Νότου», την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.
Ιανουάριος 2017 στο Σταυρό του Νότου
03.01.2017 14:35
Ο Σταυρός του Νότου καλωσορίζει τη νέα χρονιά με πολλή μουσική φυσικά όπως πάντα!
Ο Δημήτρης Λιόλιος live στο Σταυρό του Νότου
23.11.2016 12:06
Ο Δημήτρης Λιόλιος έρχεται για ένα live στον Σταυρό του Νότου, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.
Η Βασιλική Καρακώστα για ένα live στο Σταυρό του Νότου plus
11.05.2016 10:41
Η Βασιλική Καρακώστα θα εμφανιστεί την Πέμπτη 19 Μαΐου στην μουσική σκηνή Σταυρός του Νότου plus.
Οι Baildsa live στο Σταυρό του Νότου Plus
09.05.2016 15:49
Οι Baildsa θα εμφανιστούν για ένα live στο Σταυρό του Νότου Plus την Κυριακή 15 Μαΐου 2106.