Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Μια ακόμη παράσταση για την Κοιλάδα των εκπλήξεων του Peter Brook

Μια ακόμη παράσταση για την Κοιλάδα των εκπλήξεων του Peter Brook

Μια επιπλέον παράσταση προστίθεται για την «Κοιλάδα των εκπλήξεων» του Peter Brook στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, στις 5.30 μ.μ., λόγω sold out των πέντε προγραμματισμένων παραστάσεων και αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων.


Υπενθυμίζουμε ότι από την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, ο σπουδαιότερος σήμερα Ευρωπαίος σκηνοθέτης, ο Βρετανός Peter Brook,παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε συνεργασία με την Αττική Πολιτιστική Εταιρία  το έργο «Η Κοιλάδα των εκπλήξεων» σε δική του σκηνοθεσία και της Marie-Hélène Estienne.


Πρωταγωνιστούν η βραβευμένη ηθοποιός , ελληνικής καταγωγής Kathryn Hunter και οι Marcello Magni και Jared MacNeil. 


Φανταστείτε έναν κόσμο όπου ο κάθε ήχος έχει ένα χρώμα.! Το κάθε χρώμα έχει μία διαφορετική γεύση! και ο αριθμός 8 είναι μια ευτραφής κυρία! Το καινούργιο έργο του Peter Brook είναι ένα καλειδοσκοπικό ταξίδι στον θαυμαστό κόσμο του ανθρώπινου εγκέφαλου.  


 

Κριτικές:

*Σαγηνευτικό, συγκινητικό, απρόσμενα αστείο

'Intriguing, moving and unexpectedly funny. ‘The Observer’


*Ο maitre του Θεάτρου μας εξηγεί με πολύ απλά θεατρικά μέσα την πολυπλοκότητα της εξυπνάδας και της λογικής. 

‘Figaro’


*Ο Μεγάλος Peter Brook ακόμα ψάχνει την αλήθεια, ρισκάρει τολμά. Θέατρο όπου η φρεσκάδα, η χαρά  το χιούμορ αλλά και ο προβληματισμός συνθέτουν την έρευνα  του γκουρού του Θεάτρου. 

‘Liberation’


Η «Κοιλάδα των εκπλήξεων» είναι μία συμπαραγωγή της Αττικής Πολιτιστικής Εταιρείας, Ελλάδα, Bouffes du Nοrd Γαλλία, Holland Festival, Young Vic Λονδίνο, Theatre for a New Audience, New York, κλπ

Στα Αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους.


 

Ταυτότητα της παράστασης

Kείµενο / σκηνοθεσία Peter Brook, Marie-Hélène Estienne
Φωτισµοί Philippe Vialatte

Mε τους Kathryn Hunter (Κατερίνα Χατζηπατέρα), Marcello Magni και Jared McNeill

Ζωντανή μουσική από τους  Raphaël Chambouvet και Toshi Tsuchitori

Σχετικές ειδήσεις
H παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν: έξτρα παράσταση στη Β’ σκηνή του Θεάτρο Οδού Κεφαλληνίας
30.12.2016 10:13
Η παράσταση Η παράλειψη της Οικογένειας Κόλεμαν υποδέχεται το νέο έτος με μία επιπλέον παράσταση τη Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου στις 18.30. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν έως και τις 10 Ιανουαρίου.
Το Battlefield του Peter Brook στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος
19.09.2016 15:42
Η Αττική Πολιτιστική Εταιρεία παρουσιάζει το έργο του Peter Brook, Battlefield, για τέσσερις μόνο παραστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.
Μία επιπλέον παράσταση για τους
15.09.2016 12:38
Με sold out τις τρεις πρώτες παραστάσεις στις 16, 17, 18 Σεπτεμβρίου, το ΚΘΒΕ αποφάσισε να δοθεί παράταση για ακόμη μια και τελευταία παράσταση την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, λόγω μεγάλης ζήτησης του κοινού.
Παράταση για δύο παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης
03.06.2016 16:52
Το Θέατρο Τέχνης ανακοινώνει ότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης η παράσταση «Άσμα Ασμάτων – Μία Νύχτα κάτω από τ’ άστρα» της Όλιας Λαζαρίδου παρατείνεται για δύο επιπλέον βράδια στο Υπόγειο (Δευτέρα 6 & Τρίτη 7 Ιουνίου) και η παράσταση «Noir» της ομάδας «Κι όμΩς κινείται» θα πραγματοποιήσει μια επιπλέον παράσταση τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στη σκηνή της Φρυνίχου.
Υμπύ Τύραννος: μία επιπλέον παράσταση στο Θέατρο Σταθμός
30.05.2016 12:36
Λόγω μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων και πληρότητας θέσεων στις έως τώρα παραστάσεις, ο Υμπύ Τύραννος θα παιχτεί για μία ακόμη φορά (και τελευταία) το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 21:00 στο Θέατρο Σταθμός.