Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

REM και Kaiser Chiefs free και live!

REM και Kaiser Chiefs free και live!
Με μια μεγάλη δωρεάν συναυλία γιορτάζει το MTV Greece την έναρξη της λειτουργίας του. Στις 5 Οκτωβρίου οι R.E.M., οι Kaiser Chiefs, η Γκαμπριέλα Κίλμι και οι C:Real εμφανίζονται στο Καλλιμάρμαρο.
Η συναυλία πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά και από τέσσερα ευρωπαϊκά δίκτυα, αυτά της Ισπανίας, Πορτογαλίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας.
 
Παράλληλα, η εικόνα της μουσικής γιορτής, η οποία ονομάζεται MTV GR DAY, θα μεταφερθεί μέσα από το δίκτυο του MTV σε όλο τον κόσμο.
 
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι C:Real, ενώ στη συνέχεια θα ανέβει στη σκηνή η ποπ τραγουδίστρια Γκαμπριέλα Κίλμι, που θα τραγουδίσει και το γνωστό χιτ της «Sweet About Me».
 
Τη σκυτάλη θα λάβει το βρετανικό συγκρότημα Kaiser Chiefs, ενώ το βαρύ πυροβολικό της βραδιάς είναι φυσικά οι R.E.M. που αναμένεται να τραγουδίσουν πολλά αγαπημένα τραγούδια, όπως το «Loosing my Relegion» και το «Everybody Hurts».
 
Η είσοδος στη συναυλία θα είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 

 Λόγω της συναυλίας, επίσης, τροποποιήθηκαν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών.
 
Συγκεκριμένα, η γραμμή 550 «Δέλτα Φαλήρου - Κηφισιά» θα λειτουργεί έως τις 02.00 με πυκνότερα δρομολόγια. Επίσης, το Μετρό παρατείνει τη λειτουργία του έως τη 01.00. Στα τρόλεϊ οι γραμμές 02 και 04 πυκνώνουν τα δρομολόγια τους και παρατείνουν τη λειτουργία τους έως τη 01.30, ενώ και το Τραμ παρατείνει τη λειτουργία του έως τις 02.00.
Σχετικές ειδήσεις
Επετειακή Συναυλία του Εθνικού Ωδείου για τα 90 Χρόνια λειτουργίας του στο Μουσείο Μπενάκη
04.11.2016 13:18
To Εθνικό Ωδείο γιορτάζει τα 90 Χρόνια προσφοράς του στη μουσική εκπαιδευτική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου μας. Ιδρύθηκε το 1926 από τον μεγάλο μας εθνικό συνθέτη και μουσουργό Μανώλη Καλομοίρη με όραμα την παροχή ολοκληρωμένης μουσικής παιδείας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και την ενθάρρυνση - προβολή της ελληνικής μουσικής δημιουργίας.
Αναβολή - Η Αλέξια live στο Ηρώδειο
06.09.2016 10:09
Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα, εκπληρώνει την επιθυμία χιλιάδων θαυμαστών της όλων των ηλικιών, να τραγουδήσει μία επιλογή απ' όλο της το ρεπερτόριο, σε μία συναυλία – Ρετροσπεκτίβα στο Ηρώδειο - Η συναυλία αναβάλλεται
Το Cesar Latorre Trio live στο Φουγάρο
07.04.2016 17:02
Το Cesar Latorre Trio παρουσιάζει στο Café του ΦΟΥΓΑΡΟΥ, το Σάββατο 9 Απριλίου στις 10μμ, το πρόσφατο πρότζεκτ του με τίτλο "Collage", που κυκλοφορεί από την Free Code Jazz.
Live Ambient: Συναυλία του Κώστα Ανδρέου στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν
21.03.2016 14:25
Την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 21:00 θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν η συναυλία Live Ambient του Κώστα Ανδρέου.
Free Thrazz: συναυλία σύγχρονης μουσικής στο Βeton7
26.02.2016 17:06
Το Beton7 μας προσκαλεί σε μια συναυλία σύγχρονης μουσικής με αναφορές στη τζαζ και στην κλασική πιανιστική φιλολογία, που μεταμορφώνει την αρχιτεκτονική σε ρυθμό και την κίνηση σε μουσική φράση.