Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Οι Bodies Of Water ξαναχτυπούν!

Οι Bodies Of Water ξαναχτυπούν!
Λιγότερο από ένα χρόνο μετά το εντυπωσιακό τους ντεμπούτο Ears Will Pop & Eyes Will Blink, αυτή τη φορά με ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό follow-up…

Αν και δεν υπάρχει ομοιότητα ανάμεσα σε δύο έστω τραγούδια του A Certain Feeling, η ενότητα και η ρευστότητα του άλμπουμ, οι εύληπτες μελωδίες, ο αρμονικός πλούτος και τα χρώματα παραπέμπουν σε ένα συνεκτικό έργο .


Σαν το απόλυτο prog/gospel/psych/kraut/tribal soundtrack που ο Ennio Morricone και ο Phil Spector ποτέ δεν ευτύχησαν να κάνουν μαζί. Απόηχοι του Steve Reich, των Black Sabbath και των Upsetters, πολλές φορές στο ίδιο κομμάτι, μπλέκονται με acid rock ελεγείες και μυστικιστικές αναφορές, με τη χαρακτηριστική αμεσότητα των Bodies Of Water, σε ένα άλμπουμ που θέτει νέα στάνταρ για τη δυναμική καινούρια ψυχεδελική σκηνή των ΗΠΑ.


ακούστε εδώ:
http://www.myspace.com/bodiesofwater

Σχετικές ειδήσεις
Athena -
09.08.2016 13:39
Η περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Athena (Αθηνά Ανδρεάδη) συνεχίζει μετά την πολύχρονη επιτυχία της στη Μεγάλη Βρετανία και την Ευρώπη, κάνοντας το επίσημο ντεμπούτο της στις ΗΠΑ με το νέο άλμπουμ «Ready for the Sun», που θα κυκλοφορήσει αρχές του 2017.
Οι Lost Bodies για ένα live στο Ρομάντσο
24.06.2016 10:39
Οι Lost Bodies επιστρέφουν στο Ρομάντσο για να πραγματοποιήσουν τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα για το καλοκαίρι!
Οι Wedding Singers ξαναχτυπούν στο Gazarte!
12.04.2016 17:05
Όσες φορές έχουν ανέβει στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE έχουν κλέψει τις καρδιές μας! Μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους, οι Wedding Singers ξαναχτυπούν και επιστρέφουν για να μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο party γεμάτο ρυθμό!
Οι Wedding Singers ξαναχτυπούν στο Gazarte
08.01.2016 16:41
Έχουν ήδη εμφανιστεί 3 φορές στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE και έχουν κλέψει τις καρδιές μας! Μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους, οι Wedding Singers ξαναχτυπούν και επιστρέφουν για να μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο party γεμάτο ρυθμό!
Tora: Το ντεμπούτο άλμπουμ του Alex Drakos Trio
22.12.2015 17:06
Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 κυκλοφορεί από την Puzzlemusik το ντεμπούτο άλμπουμ του Alex Drakos Trio με τίτλο "Tora".