Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Θέμος Σκανδάμης live στον Σταυρό του Νότου Club

Ο Θέμος Σκανδάμης live στον Σταυρό του Νότου Club

Ο Θέμος Σκανδάμης, λίγο μετά την κυκλοφορία και παρουσίαση της τρίτης δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Θ»* και σε συνέχεια της πετυχημένης συνεργασίας του με τη Μάρθα Φριτζήλα, υπογράφει προνομιακό συμβόλαιο με τον ¨οξαποδώ¨  αυτοπροσώπως,  ανεβαίνει στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 και αφηγείται τις  “Δουλειές του διαβόλου”.

 

Τραγουδάει   για  τη μέθη, τον έρωτα, το θάνατο, καθώς και τις ενδιάμεσες βαρετές στιγμές. Ακροβατεί ανάμεσα στο προσωρινό και το αιώνιο  με το χιούμορ σαν μοναδικό δίχτυ ασφαλείας, και μετασχηματίζει, σύμφωνα με την πανάρχαια συνταγή το βέβαιο σκοτάδι σε αμφίβολο φως.

 

Μαζί του οι

Νίκος Παπαβρανούσης – τύμπανα

Μανώλης Σιδερίδης – μπάσο

Χαράλαμπος Παρίτσης – βιολί

 

Ηχοληψία – Γιάννης Σκανδάμης

Φωτογραφίες: Ορφέας Εμιρζάς

 

Η αγάπη δεν είναι μια λεπτομέρεια.

Δεν είναι δηλαδή

μια τρίχα απ’ το σκοινί,

μα το σκοινί το ίδιο.

Θέλεις κρατιέσαι, θέλεις κρεμιέσαι.

 

*Το Θ κυκλοφορεί σε βιβλιοπωλεία και δισκοπωλεία από τις εκδόσεις Εκκρεμές

Σχετικές ειδήσεις
Kulamacus The Band  live στο Σταυρό του Νότου Club
05.01.2017 14:41
Οι Kulamacus The Band θα εμφανιστούν live στο Σταυρό του Νότου Club, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.
Η Σαββέρια Μαργιολά live στο Σταυρό του Νότου
05.12.2016 14:42
Η Σαββέρια Μαργιολά συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του τρίτου της προσωπικού album με τίτλο «Ερωτογραφία», την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στον Σταυρό του Νότου Club.
Η Σαββέρια Μαργιολά στο Σταυρό του Νότου Club
16.05.2016 14:34
Η Σαββέρια Μαργιολά συνεχίζει τα ταξίδια της και μετά από μια πολύ επιτυχημένη σειρά με περισσότερες από 30 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα τον χειμώνα που μας πέρασε, καταλήγει κλείνοντας αυτόν τον κύκλο στον Σταυρό του Νότου club.
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ζωντανά στο Club του Σταυρού του Νότου
31.03.2016 14:09
Λίγο πριν την κυκλοφορία της καινούργιας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Λίκνο» ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην σκηνή του club του Σταυρού του Νότου για τέσσερις Πέμπτες στις 7, 14 και 21 Απριλίου και στις 5 Μαΐου 2016.
Η Σοφία Παπάζογλου live στο Σταυρό του Νότου
08.03.2016 11:33
Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Σοφία Παπάζογλου, με τη γλυκιά και αισθαντική φωνή, παρουσιάζει για δύο μοναδικές βραδιές στο Σταυρό του Νότου +(Plus) ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην τελευταία της δουλειάς με τίτλο «Ο χτύπος της καρδιάς μου», με την επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου.