Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

DE TRACES... are back!

DE TRACES... are back!
Η πολυπληθής μπάντα DE TRACES επέστρεψε για να μας κάνει να χορέψουμε και πάλι σαν Rastafarians σε ρυθμούς ska και reggae.

Η πολυπληθής μπάντα DE TRACES επέστρεψε για να μας κάνει να χορέψουμε και πάλι σαν Rastafarians σε ρυθμούς ska και reggae.
Την Παρασκευή 11 Μαΐου οι DE TRACES θα είναι live στο Planet Music, όχι μόνο με τα χαρακτηριστικά ska τραγούδια τους, άλλα και με ένα εμπλουτισμένο ρεπερτόριο από τις μουσικές τις Καραϊβικής και της Αφρικής.

Οι Σάκης Μπελεγρής, Κώστας Θωμαϊδης και Αλέξανδρος Μεταξάς, μετρούν 20 χρόνια πορείας ως μπάντα, με αισθητή παρουσία στα αθηναϊκά clubs και αξιόλογη δισκογραφία , με πηγή έμπνευσης πάντα ήχους ska και Rock Steady.

Την ιστορία τους δεν χρειάζεται κανείς να την αναφέρει. Το γεγονός ότι έπαιξαν live στο Ρόδον με τους Wailers και συνεργάστηκαν με τον Teddy Josian Kinlock, μουσικό από την μπάντα του Bob Marley, αρκεί για να κατατάξουμε τους DE TRACES πρώτους στη λίστα με τα καλύτερα reggae bands της Ελλάδας.

Μαζί τους θα εμφανιστούν και οι Radical Gee & The Moving Target, μία πολλά υποσχόμενη και αρκετά ψαγμένη, ταλαντούχα reggae μπάντα, με επιρροές από το τζαμαϊκανό reggae της δεκαετίας του ’70 και το βρετανικό steppers ήχο.

Info
Planet Music: Αρδηττού 44, Μετς, τηλ.: 210 9237109
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00
Είσοδος 10 ευρώ.

 

Σχετικές ειδήσεις
LTJ Bukem - Back to the Underground σε μυστική τοποθεσία
14.09.2016 13:19
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, η δημιουργική ομάδα του Bios – Ρομάντσο σε συνεργασία με την Innersense Productions, διαμορφώνουν σε club ένα μυστικό χώρο και πηγαίνουν Back To The Undergound, σε μια συναυλιακού τύπου παραγωγή με custom made stage, ήχο, φως, εικόνα και υπηρεσίες bar.
As We Enter Anniversary με dj Sets back to back στο Fuzz Live Music Club
01.09.2016 17:18
Η Enter Events συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια δράσης και στη πορεία αυτή έκανε πολλούς και καλούς φίλους αλλά και συναυλίες και μουσικά δρώμενα με καπνογόνα, ευτυχώς όχι δακρυγόνα, απεργίες, συνεργασίες, διαφωνίες, βροχές κι επιτυχίες. Μεγαλώνει μάλλον σωστά γιατί συνεχίζει να ονειρεύεται, γιατί είδε και έμαθε πολλά αλλά κατάλαβε ότι έχει πολλά περισσότερα να μάθει ακόμα.
Απ’ το «Μοναστηράκι»… στο Ρουφ: Οι Rebeletiko στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express
07.04.2016 13:31
Οι Rebeletiko επιβιβάζονται στο Τρένο στο Ρουφ τις Τρίτες 12 & 19 Απριλίου 2016 με ήχους και μουσικές που ακούγονται για πρώτη φορά στα βαγόνια της Αμαξοστοιχίας και μας ταξιδεύουν απευθείας στην καρδιά της ανατολικής μας παράδοσης.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Miles Away: Remi & the road live στον Ειλισσό
16.03.2016 12:26
Οι Remi & the road κάνουν στάση στον ΕΙΛΙΣΣΟ την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 στις 8μμ, για να ακούσουμε, να χορέψουμε κλασσικά αλλά και πανέμορφα δικά τους κομμάτια.