Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Έκθεση ζωγραφικής του Σίμου Βέη

Έκθεση ζωγραφικής του Σίμου Βέη
Η αίθουσα τέχνης Έκφραση-Γιάννα Γραμματοπούλου εγκαινιάζει την πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Σίμου Βέη , με τίτλο Dimensional Bodies.
Ο Σίμος Βέης υποβάλλει επίμονα τον άνθρωπο σε μία διαδικασία ισορροπίας ανάμεσα στη φύση και την τεχνολογία. Φιγούρες υπερμεγέθεις και σε διαρκή αντίστιξη με τον περιβάλλοντα χώρο, υπαινίσσονται την ανθρώπινη κυριαρχία και αλαζονεία με έντονο όμως το αίσθημα της κλειστοφοβίας. Η κέρινη επιφάνεια που επικαλύπτει τις αναπαριστώμενες μορφές παραπέμπει στη διάθεση του καλλιτέχνη να σχολιάσει τη φθορά των πραγμάτων και την άμετρη σχέση παλαιού και καινούργιου που εναλλάσσονται ταχύτατα.
Σχετικές ειδήσεις
Επένθεση Μνήμης: έκθεση της Ερατώς Χατζησάββα στην αίθουσα τέχνης εκφραση-γιαννα γραμματοπουλου
24.03.2016 10:04
Η αίθουσα τέχνης «εκφραση-γιαννα γραμματοπουλου» εγκαινιάζει την Πέμπτη 7 Απριλίου την ατομική έκθεση της Ερατώς Χατζησάββα με τίτλο «Επένθεση Μνήμης» σε επιμέλεια της Λήδας Καζαντζάκη.
Τοπίο: Η κυριαρχία του προσωρινού;: έκθεση του Θανάση Μακρή στην εκφραση-γιαννα γραμματοπουλου
25.02.2016 16:40
Η αίθουσα τέχνης «εκφραση-γιαννα γραμματοπουλου» εγκαινιάζει την Τρίτη 8 Μαρτίου, ατομική έκθεση ζωγραφικής του Θανάση Μακρή.
Είδωλα: έκθεση του Μιχάλη Αρφαρά στην αίθουσα τέχνης εκφραση-γιαννα γραμματοπουλου
29.01.2016 10:35
Η αίθουσα τέχνης «εκφραση-γιαννα γραμματοπουλου» εγκαινιάζει την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου ατομική έκθεση του Μιχάλη Αρφαρά με τίτλο «ΕΙΔΩΛΑ».
Das Schloß: έκθεση του Μπάμπη Παπαγιάννη στην αίθουσα τέχνης έκφραση - γιάννα γραμματοπούλου
08.01.2016 11:27
Η αίθουσα τέχνης «έ κ φ ρ α σ η – γιαννα γραμματοπουλου», εγκαινιάζει την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Μπάμπη Παπαγιάννη με τίτλο «Das Schloß».
Tapetum Lucidum: Έκθεση της Αντιγόνης Καββαθά στην αίθουσα τέχνης «έκφραση – γιαννα γραμματοπουλου»
27.11.2015 15:34
Η αίθουσα τέχνης «έ κ φ ρ α σ η – γιαννα γραμματοπουλου» εγκαινιάζει την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 ατομική έκθεση της Αντιγόνης Καββαθά με τίτλο «Tapetum Lucidum» σε επιμέλεια του Γιάννη Μπόλη.