Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Imam Baildi III: Το ταξίδι συνεχίζεται στο Passport

Imam Baildi III: Το ταξίδι συνεχίζεται στο Passport

Από το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου και για περιορισμένες εμφανίσεις οι Imam Baildi κατεβαίνουν στον Πειραιά και ανεβαίνουν στη σκηνή του Passport, για να παρουσιάσουν μεταξύ άλλων και τα τραγούδια του τελευταίου τους album με τίτλο “Imam Baildi III”.

 

Η παρέα των Imam βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα, καθώς στο διάστημα που προηγήθηκε και ακολούθησε της κυκλοφορίας του “III”, έλαβαν χώρα μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα στην πορεία του συγκροτήματος:

· Οι πρώτες δικές τους ολοκληρωμένες συνθέσεις. Το “Σημείωμα”, οι “Πόλεις” και το ορχηστρικό “Rider”, που αγκαλιάστηκαν με θέρμη από τον κόσμο.

· Ενα ασφυκτικά γεμάτο Θέατρο Βράχων την ημέρα της κυκλοφορίας του άλμπουμ τους τον περασμένο Ιούλιο, με πέντε και πλέον χιλιάδες κόσμο να μοιράζεται μαζί τους τη χαρά της ζωντανής παρουσίασης του “ΙΙΙ”.

· Δεκάδες συναυλίες σε Ευρώπη και Αμερική, με κορυφαία  το “Montreal Jazz Festival”, το μεγαλύτερο διεθνές Φεστιβάλ του Καναδά.

· Δύο από τα πιο επιτυχημένα σήριαλ της περσινής χρονιάς, το «Κάτω Παρτάλι» και το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» ντυμένα με τα remix τους.

· Η πλειοψηφία των κομματιών του δίσκου τους στις playlists των ραδιοφώνων όλης της χώρας.

 

Oι όμορφες στιγμές όμως δε σταματούν εκεί. Η πιο δυναμική μουσική παρέα ξεκινάει τις συναυλίες του φετινού χειμώνα από το Passport με καινούριες ιδέες, τραγούδια, ιστορίες, εκπλήξεις. Αυτή τη φορά, και ειδικά για τις εμφανίσεις στο passport, με ένα νέο μέλος, τον κουβανό περκασιονίστα Carlos Menendez. Και όπως πάντα, με το παρελθόν να σμίγει με το παρόν και να κοιτάει το μέλλον.

Σχετικές ειδήσεις
Καλοκαίρι, ξανά: Οι Imam Baildi στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
26.07.2016 11:26
Καλοκαίρι ξανά, για τους Imam Baildi και το ταξίδι τους συνεχίζεται με μια ακόμα μεγάλη συναυλία, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά!
Καλοκαίρι, Ξανά!: Οι Imam Baildi σε περιοδεία
24.06.2016 14:14
Οι Imam Baildi ξεκινούν την καλοκαιρινή τους περιοδεία στις 26 Ιουνίου 2016.
Καλοκαίρι ξανά: Οι Imam Baildi live στο Θέατρο Πέτρας
25.05.2016 15:41
Καλοκαίρι ξανά, για τους Imam Baildi και το ταξίδι τους φέτος ξεκινάει με μια μεγάλη συναυλία, την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 στο ατμοσφαιρικό Θέατρο Πέτρας.
Καλοκαίρι, ξανά: Οι Imam Baildi σε θέατρο Πέτρας και Βεάκειο
10.05.2016 11:48
Καλοκαίρι ξανά, για τους Imam Baildi, και το ταξίδι τους φέτος ξεκινάει και κλείνει με δύο μεγάλες συναυλίες, την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 στο ατμοσφαιρικό Θέατρο Πέτρας, και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Οι Imam Baildi για δύο ακόμα εμφανίσεις στο Passport Κεραμεικός
10.03.2016 13:29
Μετά από τις δύο συναυλίες τους στο κατάμεστο Passport Κεραμεικός, οι Imam Baildi θα συνεχίσουν με δυο ακόμη live τις Παρασκευές 11 και 18 Μαρτίου, παρουσιάζοντας τα highlights μιας υπέροχης επταετίας που ξεκίνησε ως ένα ιδιαίτερο project δύο νέων ταλαντούχων δημιουργών και μετουσιώθηκε στο πιο επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα της νέας γενιάς.