Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Αλεξάνδρα Γκράβας In Concert στο Half Note

Αλεξάνδρα Γκράβας In Concert στο Half Note

Η Αλεξάνδρα Γκράβας, μια Ελληνίδα του κόσμου, ένα κορίτσι δικό μας, μια μεσόφωνη διεθνούς φήμης και πάλι στη σκηνή του Half Note.


Μια φωνή που θα μας ταξιδέψει με τραγούδια ελλήνων και ξένων συνθετών. Τραγούδια πού θα γνωρίσουμε η πού θα ανακαλύψουμε ξανά μέσα από την ιδιαίτερη ερμηνεία της Αλεξάνδρας. Αξίζει κανείς να απολαύσει μια βραδιά γεμάτη όνειρα και αναμνήσεις με τη συνοδεία του εξαιρετικού πιανίστα Πέτρου Μπούρα.


Η διεθνούς φήμης Μέτζοσοπράνο Α.Γκράβας, γεννημένη στή Γερμανία καί με κατοικία στη Βιέννη,  έχει εμφανισθεί σε πολλές χώρες τού κόσμου όπως  Γερμανία, Μεγάλη Βρεττανία,  Βέλγιο, Αυστρία, Ουγγαρία, Τουρκία, Ιταλία, Ισπανία,  Σουηδία,  Ολλανδία,  Ελλάδα,  Κύπρος,  Μαλαισία,  Η.Π.Α.,  Καναδάς,  Ιαπωνία, Χιλή, Bραζιλία, Μεξικό, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και  Ισραήλ.


Με την Ελλάδα πάντα στην καρδιά της, στις συναυλίες της ανά τον κόσμο, αφιερώνει πάντα ένα κομμάτι των προγραμμάτων της στην Ελληνική μουσική δημιουργία. Εμφανίσθηκε επίσης πλάι στον μεγάλο συνθέτη Μίκη Θεωδοράκη, σε συμφωνικές συναυλίες του στην Γερμανία και την Αγγλία. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το καινούριο τις CD Sonbook 1/ On the Wings of Love με μεγάλη επιτυχία στην Γερμανία.


Η διακριτική χροιά της φωνής της έχει εντυπωσιάσει βαθειά το κοινό, τους μουσικολόγους και τούς μουσικοκριτικούς οι οποίοι εκφράστηκαν με ενθουσιασμό γιά τις ερμηνείες της Αλεξάνδρας Γκράβας.

Σχετικές ειδήσεις
Η ελληνική μουσική ταξιδεύει στην Κίνα με την Αλεξάνδρα Γκράβας και το Greek Inspirations
30.06.2016 11:12
Το εθνικό θέατρο της πόλης Σιαμέν (Xiamen) της περιφέρειας Gulangyu, προσκάλεσε την Αλεξάνδρα Γκράβας να παρουσιάσει μαζί με τους εξαίρετους συνεργάτες της από 3 έως 6 Ιουλίου 2016, το GREEK INSPIRATIONS.
Σταγόνες Πάθους: Συναυλία της Αλεξάνδρας Γκράβας για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων
14.04.2016 14:30
Η Αλεξάνδρα Γκράβας, ευαισθητοποιημένη σε θέματα των παιδιών τραγουδά αφιλοκερδώς στη συναυλία που έχει τίτλο «Σταγόνες Πάθους» και διοργανώνεται από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών στις 20 Απριλίου 2016.
Μουσικές του κόσμου από τον Βασίλη Σαλέα στο Half Note
22.03.2016 09:57
Το Half Note υποδέχεται για πρώτη φορά στη σκηνή τον διεθνούς φήμης κλαρινίστα Βασίλη Σαλέα.
Σταγόνες Πάθους: Η Αλεξάνδρα Γκράβας τραγουδάει για την ενίσχυση του Ξενώνα Φοίβη
03.03.2016 14:35
Χαρακτήρα αλληλεγγύης και υποστήριξης στις γυναίκες που δοκιμάζονται έχει η συναυλία με την Αλεξάνδρα Γκράβας που πραγματοποιείται στις 19 Μαρτίου 2016 στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης, στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού.
Τραγούδια μιας ζωής από τον Γιάννη Σπανό στο Half Note
01.03.2016 12:59
Ο Γιάννης Σπανός θα εμφανιστεί στο Half Note για δύο συναυλίες γεμάτες με Τραγούδια μιας ζωής, την Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016.