Η Αλεξάνδρα Γκράβας, μια Ελληνίδα του κόσμου, ένα κορίτσι δικό μας, μια μεσόφωνη διεθνούς φήμης και πάλι στη σκηνή του Half Note.

Μια φωνή που θα μας ταξιδέψει με τραγούδια ελλήνων και ξένων συνθετών. Τραγούδια πού θα γνωρίσουμε η πού θα ανακαλύψουμε ξανά μέσα από την ιδιαίτερη ερμηνεία της Αλεξάνδρας. Αξίζει κανείς να απολαύσει μια βραδιά γεμάτη όνειρα και αναμνήσεις με τη συνοδεία του εξαιρετικού πιανίστα Πέτρου Μπούρα.

Η διεθνούς φήμης Μέτζοσοπράνο Α.Γκράβας, γεννημένη στή Γερμανία καί με κατοικία στη Βιέννη,  έχει εμφανισθεί σε πολλές χώρες τού κόσμου όπως  Γερμανία, Μεγάλη Βρεττανία,  Βέλγιο, Αυστρία, Ουγγαρία, Τουρκία, Ιταλία, Ισπανία,  Σουηδία,  Ολλανδία,  Ελλάδα,  Κύπρος,  Μαλαισία,  Η.Π.Α.,  Καναδάς,  Ιαπωνία, Χιλή, Bραζιλία, Μεξικό, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και  Ισραήλ.

Με την Ελλάδα πάντα στην καρδιά της, στις συναυλίες της ανά τον κόσμο, αφιερώνει πάντα ένα κομμάτι των προγραμμάτων της στην Ελληνική μουσική δημιουργία. Εμφανίσθηκε επίσης πλάι στον μεγάλο συνθέτη Μίκη Θεωδοράκη, σε συμφωνικές συναυλίες του στην Γερμανία και την Αγγλία. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το καινούριο τις CD Sonbook 1/ On the Wings of Love με μεγάλη επιτυχία στην Γερμανία.

Η διακριτική χροιά της φωνής της έχει εντυπωσιάσει βαθειά το κοινό, τους μουσικολόγους και τούς μουσικοκριτικούς οι οποίοι εκφράστηκαν με ενθουσιασμό γιά τις ερμηνείες της Αλεξάνδρας Γκράβας.