Η ηθοποιός και σκηνοθέτις Αννέτα Παπαθανασίου ξεκινάει ένα εντατικό σεμινάριο Αυτοσχεδιασμών και Θεατρικού Παιχνιδιού στο θέατρο Eliart. Είστε ηθοποιοί, εκπαιδευτικοί, θεατρολόγοι, ψυχολόγοι,… έχετε διάθεση να γίνετε δημιουργικοί, να αναπτύξετε τη φαντασία σας, να ανακαλύψετε τις εκφραστικές σας δυνατότητες, να κάνετε θεατρικό παιχνίδι με τα παιδιά στο σχολείο ή απλά να διασκεδάσετε;

Ελάτε λοιπόν στις 13 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:00 στο θέατρο Eliart, εμείς αυτοσχεδιάζουμε! Σε τέσσερις τετράωρες συναντήσεις θα εξοικειωθείτε με το Θεατρικό Παιχνίδι και θα μπορείτε μαζί με τον Θεατρικό Αυτοσχεδιασμό να τα χρησιμοποιήσετε είτε στο θέατρο, είτε στο σχολείο είτε και …στο γραφείο!

Γνωστή και πρωτοπόρος στην έρευνα για το Θεατρικό παιχνίδι, έχοντας εκδώσει δύο βιβλία πάνω σε αυτό το θέμα («Φώτα Παρακαλώ» – «Θεατροπαιχνίδια») η Αννέτα Παπαθανασίου ξεκινάει στις 13 Δεκεμβρίου ένα εντατικό σεμινάριο με θέμα τον αυτοσχεδιασμό σε συνδυασμό με το θεατρικό παιχνίδι και πως αυτό μπορεί να διοχετευτεί στο θέατρο και στην εκπαίδευση: Παιχνίδια φαντασίας, παντομίμα, αυτοσχεδιασμοί, ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης, παρατηρητικότητας, εμπιστοσύνης, και χαλάρωσης.