Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Χορέψτε μαζί μας!

Χορέψτε μαζί μας!
Afro Latin groove με νέα σύνθεση και διάθεση από τους Anaconda και ένα cocktail από Soul, acid jazz, disco, Latin, lounge grooves, funk, r n b και hip hop από τους Dr. Vodkatini. Ο πιο «μεθυστικός» συνδυασμός στο Planet Music live!

Afro Latin groove με νέα σύνθεση και διάθεση από τους Anaconda και ένα cocktail από Soul, acid jazz, disco, Latin, lounge grooves, funk, r n b και hip hop από τους Dr. Vodkatini. Ο πιο «μεθυστικός» συνδυασμός στο Planet Music live!


Οι Anaconda, ένα από τα παλιότερα σχήματα της πόλης με 15 χρόνια ιστορίας, έρχονται στις 12 Μαΐου στο Planet Music για να ανακατέψουν έθνικ ρυθμούς και μελωδίες από τη Βραζιλία, την Κούβα, την Κολομβία και τη Βενεζουέλα, βάζοντας πάντα και τη δική τους πινελιά, με μπόλικες δόσεις αυτοσχεδιασμού.

Ενα βράδυ με περάσματα από samba, bossa nova, afro beat και ska, που θα μας ταξιδέψει στις μουσικές όλου του κόσμου.
Και για τη συνέχεια οι Dr. Vodkatini, μια από τις κορυφαίες και πιο αγαπημένες μπάντες του αθηναϊκού κοινού, ζωντανά και αυτοί στο Planet Music.

Με μίξεις από όλα τα είδη της μαύρης χορευτικής μουσικής και πάντα με κοσμοπολίτικη διάθεση, όπως ήδη τους έχουμε συνηθίσει και τους ξέρουμε, θα παρουσιάσουν ένα πολύπλευρο μουσικό set βγαλμένο από τις 4 τελευταίες δεκαετίες, καθώς και τις δικές τους συνθέσεις.

Info
Planet Music: Αρδηττού 44, Μετς, τηλ.: 210 9237109
Είσοδος 12 ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις
Μετασχηματισμοί 1: Bach, Mozart, Satie…ταξίδι στην Ανατολή στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
24.10.2016 14:48
Τι συμβαίνει όταν ο Bach, o Mozart, o Satie, ή ίσως o Coltrane ... συναντούν τον Πάνο Δημητρακόπουλο, τον Θωμά Κωνσταντίνου, τον Δημήτρη Τσάκα σε μια φανταστική περιήγηση στην Πόλη, στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα; Οι χρονικές στιγμές και οι πολιτισμοί διασταυρώνονται, μαζί και ηχοχρώματα και μουσικές πρακτικές, μουσικό υλικό, μελωδίες, εικόνες. Ένα ταξίδι από την δύση στην ανατολή και από την ανατολή στη δύση… και στη μέση η Ελλάδα του παρελθόντος και του παρόντος.
3 Χάριτες με funky & swing διάθεση live στο Τρένο στο Ρουφ
30.08.2016 15:53
Ο Σεπτέμβριος μας βρίσκει και πάλι στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ με ανεβασμένη διάθεση, καλή μουσική και δυνατά ποτά.
Ο Λευτέρης Βενιάδης παρουσιάζει Γεώργιο Σουρή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
07.07.2016 10:42
Ο Λευτέρης Βενιάδης στα πλέσια του Φεστιβάλ Αθηνών, παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μια μουσική και σκηνική σύνθεση, βασισμένη στην ποίηση του Γεωργίου Σουρή για φωνητικό σύνολο, νεανική χορωδία, μουσικό σύνολο και δύο ηθοποιούς στις 14 & 15 Ιουλίου 2016.
«The Urban Sessions» cocktail party: The Hood live στο Ισόγειο
02.06.2016 12:23
Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στις 21.30, το ΙΣΟΓΕΙΟ σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό cocktail party που θα συναγωνιστεί επάξια τις μαγικές βραδιές των διακοπών μας, με τους The Hood.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!