Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Tango Duet με τους Κώστα Βλαχόπουλο και Herman Mayr στο Θέατρο Άλμα

Tango Duet με τους Κώστα Βλαχόπουλο και Herman Mayr στο Θέατρο Άλμα

Ο σολίστ της χρωματικής φυσαρμόνικας και του tango Κώστας Βλαχόπουλος συναντάει τον Herman Mayr από την Αργεντινή (κιθάρα, φωνή) στο Θέατρο Άλμα την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014.


Μαζί δημιουργούν ένα ιδιαίτερο ντουέτο έχοντας ως βάση το αργεντίνικο tango και εμπλουτίζοντας το με latin τραγούδια και blues στοιχεία.


Κώστας Βλαχόπουλος - χρωματική φυσαρμόνικα

Ζωγράφος και μουσικός γεννημένος στην Αθήνα, άρχισε την μουσική μαθαίνοντας ντραμς και παίζοντας σε διάφορα σχήματα rock και blues. Ξεκίνησε τη διατονική φυσαρμόνικα παίζοντας blues και περνώντας από τη παραδοσιακή και ρεμπέτικη μουσική, κατέληξε προ πενταετίας στην ιδιαίτερη χρωματική φυσαρμόνικα και στο αργεντίνικο τάνγκο ιδρύοντας το σχήμα "El Duo De Dos". Έχει εμφανιστεί, με μουσικούς του τάνγκο και όχι μόνο, σε πλήθος μουσικών σκηνών, θεάτρων και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα (Half Note, θέατρο Badminton, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων κλπ). Στη δισκογραφία έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες και σχήματα από τη ρεμπέτικη μέχρι τη rock και hiphop σκηνή . Ως ζωγράφος έχει συμμετάσχει σε τρεις ατομικές και δυο ομαδικές εκθέσεις. Έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Herman Mayr - κιθάρα

Γεννημένος στο Buenos Aires, ξεκίνησε τη μουσική στα εννέα του χρόνια παίζοντας κιθάρα και πιάνο και στη συνέχεια μαθητεύοντας σε διάφορα όργανα , όπως η κένα, το βιολί , τα ντραμς και το μπάσο . Στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του '90 πήρε μέρος σε περιοδείες στην Αργεντινή και το 2000 αποφάσισε να ταξιδέψει συμμετέχοντας σε διάφορα θεάματα δρόμου, περνώντας έτσι από δέκα χώρες, από τη Λατινική Αμερική ως την Ευρώπη, μέχρι που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, όπου κατοικεί έως σήμερα. Είχε την τιμή να συνεργαστεί με μεγάλες μορφές της λατινικής μουσικής, όπως η Mecedes Sosa κλπ. Πέρα από το τάνγκο, συμμετέχει σε σχήματα latin, rock και λατινοαμερικάνικου φολκλόρ.

Σχετικές ειδήσεις
Solo on Duet με τους Αλέκο Χριστίδη και Αντρέα Μνιέστρη live στο Beton 7
24.11.2016 13:56
Ο Αλέκος Χριστίδης και ο Αντρέας Μνιέστρης θα συναντηθούν στη σκηνή του Beton 7 για ένα solo on duet live, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.
Οι Mississippi Heat live στο Half Note
30.09.2016 13:08
Ένα σύγχρονο blues συγκρότημα που αναβιώνει πιστά τον vintage ήχο του κλασικού Chicago Blues των 50’s. Με τραγούδι, φυσαρμόνικα, ηλεκτρική κιθάρα και όλο το πάθος που χαρακτηρίζει τους γνήσιους blues performers.
Ο Yaron Herman με το Everyday στο Sani Festival 2016
06.07.2016 17:23
Ο Yaron Herman έρχεται στο Λόφο της Σάνης για να παρουσιάσει το Everyday, σε μία ατμοσφαιρική βραδιά το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016.
Οι Άγαμοι Θύται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου
24.06.2016 13:13
Η Πολιτιστική & Αθλητική Λέσχη «ΓΕΡΑΝΟΣ» παρουσιάζει τους ΑΓΑΜΟΥΣ ΘΥΤΕΣ και τους συνεργαζόμενους Σπύρο Παπαδόπουλο και Κώστα Μακεδόνα το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου στις 21:30.
Tengo Un Tango σε Λάρισα και Βόλο
18.01.2016 13:49
H αστική μη κερδοσκοπική εταιρία beartive διοργανώνει την παράσταση Tengo Un tango στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας στις 23 Ιανουαρίου 2016 και στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής στις 24 Ιανουαρίου 2016.