Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Galan Trio & Βάσια Ζαχαροπούλου live στο Gazarte

Galan Trio & Βάσια Ζαχαροπούλου live στο Gazarte

Το Galan Trio συμπράττει με τη σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου και παρουσιάζουν, τη Δεύτερα 8 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των Classic Mondays, ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα κινηματογραφικής μουσικής.


Εξαιρετικά soundtracks που υπηρέτησαν διάσημες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές όπως, Lord of the Rings, The Hunger Games, Twin Peaks, Game of  Thrones, Forrest Gump, The Cook  the Thief his Wife and her Lover,Barry Lyndon,The DaVinci Code, The Nightmare before Christmas, My Blueberry Nights κλπ., μεταμορφώνονται μέσα από την υψηλή δεξιοτεχνία των τεσσάρων μουσικών σε ένα ταξίδι στο λυρισμό, στη μαγεία και στο παραμύθι.


Οι Μουσικοί
Βάσια Ζαχαροπούλου -φωνή
Δήμητρα Τριανταφύλλου – Βιολί
Μαρίνα Κολοβού – Τσέλλο
Πέτρος Μπούρας – Πιάνο

Η καλλιτεχνική διεύθυνση και οι ενορχηστρώσεις ανήκουν στον Κώστα Κακούρη


Galan Trio

To Galan Trio δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2012 από τρεις νέους σολίστες που θέλησαν να αποδεσμεύσουν την κλασσική μουσική από οποιαδήποτε ακαδημαϊκή προσέγγιση και να την επαναπροσδιορίσουν ηχητικά μέσα από την δική τους οπτική ματιά.

http://www.galantrio.com/


Βάσια Ζαχαροπούλου

Υψίφωνος/ Ηθοποιός/ Voice Over Artist Συνεργάζεται με την Εθνική Λυρική Σκηνή από το 2008 και τη περίοδο 2011-2013 υπήρξε μέλος του Όπερα Στούντιο της ΕΛΣ. Έχει ερμηνεύσει πολλούς ρόλους σε όπερες και οπερέτες και  έχει συμπράξει με μικρά ensemble καθώς και μεγάλες ορχήστρες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δραστηριοποιείται στον τομέα της μεταγλώττισης και της διαφήμισης ως τραγουδίστρια και εκφωνήτρια από το 2011, με συμμετοχές σε ταινίες όπως: Frozen (Disney), Sofia the First: Once Upon a Princess (Disney), The Muppets (Disney), Barbie: The Princess and the Popstar  (Mattel),  Pokemon  Black&White (Universal) κ.α

Σχετικές ειδήσεις
Οι Momo Trio live στο Gazarte
02.01.2017 12:24
Οι Momo Trio ανεβαίνουν στη σκηνή του Gazarte για μία διαφορετική τζαζ βραδιά, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017.
Οι Incognito live στο Gazarte
30.12.2016 12:53
Ένα live γεμάτο θετική ενέργεια που αποπνέει έναν αυθεντικό jazz funk τρόπο ζωής! Ένα από τα κορυφαία group του βρετανικού κινήματος της acid jazz επιστρέφει στη σκηνή του gazarte. Από το 1980 μέχρι και σήμερα έχουν καταφέρει να δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο βρετανικό ήχο με τους δικούς του όρους ο οποίος έχει εξαπλωθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο.
Nir Felder Trio live στο Gazarte
19.10.2016 12:31
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, υποδεχόμαστε το μουσικό αυτό "φαινόμενο" για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη σκηνή του GAZARTE!
Χρήστος Ραφαηλίδης Trio live στο Roof Stage του Gazarte
14.07.2016 16:11
O Χρήστος Ραφαηλίδης με το Τrio του θα ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE τη Κυριακή 24 Ιουλίου 2016, για να μας ταξιδέψουν υπό τους ήχους αγαπημένων jazz μελωδιών.
Ο Jojo Mayer live στο Gazarte
23.03.2016 13:01
Είστε έτοιμοι να το ακούσετε αυτό; O εκπληκτικός drummer Sergé "Jojo" Mayer, εφευρέτης νεωτερισμών, ανήσυχος και διαρκώς εξελισσόμενος, θα στήσει τα τύμπανά του στην σκηνή του GAZARTE και παρέα με το live electronica trio του Nerve υπόσχεται να μας παρουσιάσει ένα άκρως δυναμικό live!