Το Galan Trio συμπράττει με τη σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου και παρουσιάζουν, τη Δεύτερα 8 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των Classic Mondays, ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα κινηματογραφικής μουσικής.

Εξαιρετικά soundtracks που υπηρέτησαν διάσημες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές όπως, Lord of the Rings, The Hunger Games, Twin Peaks, Game of  Thrones, Forrest Gump, The Cook  the Thief his Wife and her Lover,Barry Lyndon,The DaVinci Code, The Nightmare before Christmas, My Blueberry Nights κλπ., μεταμορφώνονται μέσα από την υψηλή δεξιοτεχνία των τεσσάρων μουσικών σε ένα ταξίδι στο λυρισμό, στη μαγεία και στο παραμύθι.

Οι Μουσικοί
Βάσια Ζαχαροπούλου -φωνή
Δήμητρα Τριανταφύλλου – Βιολί
Μαρίνα Κολοβού – Τσέλλο
Πέτρος Μπούρας – Πιάνο

Η καλλιτεχνική διεύθυνση και οι ενορχηστρώσεις ανήκουν στον Κώστα Κακούρη

Galan Trio

To Galan Trio δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2012 από τρεις νέους σολίστες που θέλησαν να αποδεσμεύσουν την κλασσική μουσική από οποιαδήποτε ακαδημαϊκή προσέγγιση και να την επαναπροσδιορίσουν ηχητικά μέσα από την δική τους οπτική ματιά.

http://www.galantrio.com/

Βάσια Ζαχαροπούλου

Υψίφωνος/ Ηθοποιός/ Voice Over Artist Συνεργάζεται με την Εθνική Λυρική Σκηνή από το 2008 και τη περίοδο 2011-2013 υπήρξε μέλος του Όπερα Στούντιο της ΕΛΣ. Έχει ερμηνεύσει πολλούς ρόλους σε όπερες και οπερέτες και  έχει συμπράξει με μικρά ensemble καθώς και μεγάλες ορχήστρες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δραστηριοποιείται στον τομέα της μεταγλώττισης και της διαφήμισης ως τραγουδίστρια και εκφωνήτρια από το 2011, με συμμετοχές σε ταινίες όπως: Frozen (Disney), Sofia the First: Once Upon a Princess (Disney), The Muppets (Disney), Barbie: The Princess and the Popstar  (Mattel),  Pokemon  Black&White (Universal) κ.α