Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Sapoon Opera από την Όπερα Νέων στο Half Note

Sapoon Opera από την Όπερα Νέων στο Half Note

Η ΟΠΕΡΑ ΝΕΩΝ παρουσιάζει την Sapoon Opera. Μια σειρά αυτοτελών κωμικών επεισοδίων με βάση την Όπερα και όλα όσα ...δεν μπορείτε να φανταστείτε γύρω από αυτήν.


Ένα καστ, και πολλοί γκεστ σταρς. Μια ιδέα της πιανίστας και συγγραφέως Μαριλίνας Τζελέπη, σε κείμενα δικά της, με πολλή και ...απροσδόκητη μουσική .


Επεισόδιο πρώτο. OPERGATORY

Τρεις λυρικοί καλλιτέχνες βρίσκονται στο Μιλάνο. Με συμβόλαιο που υπέγραψαν μέσω Facebook σε ένα από τα πιο ιστορικά θέατρα του κόσμου, στο πιο φημισμένο θέατρο όπερας, ...ή μήπως έτσι νομίζουν; Μα είναι τόσο μικρή αυτή η σκάλα του Μιλάνου; Και ποιά είναι αυτή η μυστηριώδης μόνιμη τραγουδίστρια του θεάτρου; Σαν κάποια να τους θυμίζει, κάποια τόσο γνωστή...!

Η παραγωγός Ρουμπέλα Σαν Τζάκομο σίγουρα θα τους τα εξηγήσει όλα ...κι εσείς θα τα δείτε όλα στην σκηνή του Half Note Jazz Club τις Δευτέρες 1, 8, 15 και 22 Δεκεμβρίου στις 7 μμ.


Διανομή Ρόλων:

Φλώρα Βαλερή: Ειρήνη Κώνστα
Μυστηριώδης Τραγουδίστρια: Μαρία Λυμπεράκου
Μάριος Καβάρας Ντόσης: Αναστάσιος Στέλλας
Φραγκίσκος Ασίζης: Βασίλης Ασημακόπουλος
Ρουμπέλα Σαν Τζάκομο: Μαριλίνα Τζελέπη

Γκεστ: Γιάννης Κοκορέτσας, Βασίλης Κωστόπουλος

Συντελεστές:
Ιδέα – Kείμενα – Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μαριλίνα Τζελέπη
Σκηνοθεσία – Κοστούμια – Φωτισμοί: Μαρία Λυμπεράκου
Video Art – Οργάνωση Παραγωγής: ΟΠΕΡΑ ΝΕΩΝ

Σχετικές ειδήσεις
Ο Διογένης Δασκαλου και οι Monie & Monie Conniente στο Half Note
13.02.2017 16:53
Από τον Μύλο της Θεσσαλονίκης του 1994 στο Half Note Jazz Club της Αθήνας του σήμερα, οι Monie & Monie Conniente έρχονται για τέσσερις αχτύπητες μοναδικές παραστάσεις, από Παρασκευή 24 έως Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου.
Η Λογοτεχνία στη σκηνή: Τρία έργα νέων λογοτεχνών στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
29.12.2016 11:35
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, τρία έργα νέων λογοτεχνών από τρεις νέους σκηνοθέτες.
Η 8η Ημέρα, βασισμένη στην «Αιώνια Ώρα», του Virgil Georghiou στο Από Μηχανής Θέατρο
18.11.2016 10:36
Φανταστείτε μία παράσταση, που σαν άγνωστος καλεσμένος, χτύπησε τη πόρτα σε 130 σπίτια και αφηγήθηκε την ιστορία της σε οικοδεσπότες και ξένους θεατές!
Η περίφημη Hangzhou Yue Opera Theatre στα Αισχύλεια 2016
04.08.2016 11:19
Μια φαντασμαγορική, γοητευτική παράσταση που μεταφέρει την μαγεία της Ανατολής, παρουσιάζει η περίφημη Hangzhou Yue Opera Theatre, στις 28 Αυγούστου 2016 στο πλαίσιο των Αισχυλείων 2016, στο Παλαιό Ελαιουργείο στην παραλία της Ελευσίνας.
Η φαλακρή τραγουδίστρια από το ΚΕΘΕΑ Διάβαση στο Εθνικό Θέατρο
17.05.2016 16:08
Το ΚΕΘΕΑ Διάβαση παρουσιάζει, στις 24 Μαϊου στο Θέατρο Rex Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη», το έργο του Ευγένιου Ιονέσκο «Η φαλακρή τραγουδίστρια».