Το ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ φιλοξενεί την ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ και τον ΣΠΥΡΟ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟ με τη “μαγεία του Tango“, την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014.

H πολυτάλαντη συνθέτιδα και σολίστ του ακορντεόν, Ζωή Τηγανούρια, με αφορμή την κυκλοφορία των δύο βιβλίων/CD της με τίτλο “Zoe’s Music No.1” και “Zoe’s Music No.2” για ακορντεόν & πιάνο, αλλά και την πλούσια δισκογραφία της (7 προσωπικά CD και εκατοντάδες συνθέσεις & διασκευές στη μουσική αγορά σε Ελλάδα και εξωτερικό), μας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή βραδιά.

Σε συνδυασμό με τις συνθέσεις και δεξιοτεχνικές διασκευές του διακεκριμένου σολίστ του πιάνου Σπύρου Μοσχόπουλου, το ντουέτο θα παρουσιάσει στο κοινό του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ένα υπέροχο ρεπερτόριο σαν μία εκ βαθέων εξομολόγηση… που καθηλώνει.

Την παράσταση εμπλουτίζουν γνήσιες μελωδίες του Αργεντίνικου Tango αλλά και προσωπικές συνθέσεις των δύο μουσικών, ταυτόχρονα με κάποιες μουσικές “πινελιές-εκπλήξεις”, δανεισμένες από την ελληνική μουσική παράδοση και όχι μόνο.

Υπέροχα βίντεο και εικόνες από το Μπουένος Άιρες θα συνοδεύουν το υποβλητικό αυτό το μουσικό ταξίδι, με τη Μαρία Ντούμα στην επιμέλεια του οπτικοακουστικού υλικού.

Απολαύστε τους!